spacewalker pisze:Epb w touranie...... No jazda.
Zaraz bedą pytav -gdzie moje EPB, ukradli w nocy;)
Jeszcze brakuje ludzi z forum Touarega i Zaporożca co by napisali o wymianie licznika na forum Tourana
A w czym widzisz problem by zmotać zegary od Tiguana do Tourana?
Czy Zaporożec tak bliski Ci sercu iż chciałbyś zegary od niego w swoim aucie?
spacewalker pisze:Epb w touranie...... No jazda.
Zaraz bedą pytav -gdzie moje EPB, ukradli w nocy;)
Jeszcze brakuje ludzi z forum Touarega i Zaporożca co by napisali o wymianie licznika na forum Tourana
A w czym widzisz problem by zmotać zegary od Tiguana do Tourana?
Czy Zaporożec tak bliski Ci sercu iż chciałbyś zegary od niego w swoim aucie?
jak bys kiedyś przekładał to byś wiedział jakie sa róznice
Witam. Panowie , jestem na etapie zamiany zegarów w VW Touran z 2005 r. z 1T0920862A na 1T0920872F (6.2006) . Jestem..bo mam problem . Zarówno ze "starego"licznika jak o "nowego" nie mogę wyciągnąć ani pinu, ani zgrać eepromu , bo w trakcie tych czynności zawiesza mi się Vag k+can commander 1.4 (china). Podpinałem też 1T0920872F na biurku i jest to samo. Odczytuje info co to za typ zegarów , przy innych odczytach program się ,zawiesza. Próba na programach Vag k+can commandder 1.4 (china ), Vag k+can commander 1.4 Full, Vag k+can commander 2.5 Full . Zawsze ten sam objaw. Ktos miał takie problemy ?
A gdzie wielki "guru " pochylał się nad zegarami 7N , bo nad kolorami w touranie to i owszem .
Hmmm ja nie jestem pewny czy jak jest 7N........880x to zawsze są kolory . A tu jeszcze mnie zarzyłeś ochroną komponentu . Może by podpytać sie kolegi : krzycho