Tak tajemniczo .
Mam już od dłuższego czasu dodatkowe wskaźniki od Scirocco (New Beatle) na swoim pulpicie w Alhambrze . Ot taka hybryda - Spacewalker mnie pokusił . Ale nie ma wyświetlania zegarka .
Jak to znaleźć ??
Może cóś z kodowaniem ? Ledwo jeden Byt do kodowania ale nie mam opisów bajtów . Może ktoś wie jak tam uaktywinć zegar albo ma pliczka *.lbl to może sie ukaże co i jak zakodować .
Maciej_F pisze:Tak tajemniczo .
Mam już od dłuższego czasu dodatkowe wskaźniki od Scirocco (New Beatle) na swoim pulpicie w Alhambrze . Ot taka hybryda - Spacewalker mnie pokusił . Ale nie ma wyświetlania zegarka .
Jak to znaleźć ??
Może cóś z kodowaniem ? Ledwo jeden Byt do kodowania ale nie mam opisów bajtów . Może ktoś wie jak tam uaktywinć zegar albo ma pliczka *.lbl to może sie ukaże co i jak zakodować .
Załącznik liczn dod.png nie jest już dostępny
pliczek lbl do VCDSa dla ustrojstwa 5C5 919 527 B
Please
... tam nic nie ma zreszta Twoje kodowanie wygląda OK
z tego co pamiętam to tymi przyciskami zmieniasz co ma się wyświetlać gdzieś na YT widziałem nawet filmik jak procedurę startu się ustawia, żeby sobie przyśpieszenie na tym stoperze zmierzyć że samo się uruchamia przy ruszeniu
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
No niby tak . Można pomieszać tymi dwoma przyciskami .Nawet wyświetla się "TIME" , ale zegarka nie widać . Generalnie to środkowy cyferblat jest stworzony dla takich co lubią upalać gumy ..
Temacik jest z rodzaju :u kogoś widziałem , dlaczego u mnie nie da się zrobić .
-- 4 gru 2018, o 10:38 --
maliniak93 pisze:Hej. Fajny bajer. Jest do tego jakiś manual?