Tak powinien pasować. A wymiana nie jest trudna, trzeba tylko zdjąć tapicerkę drzwi kierowcy. 2 wkręty od dołu, i 3 śruby pod przyciskami sterowania szyb i przyciski z gałą do luster masz na wierzchu.
W sprawie przycisków odezwę się do Ciebie na PW.
misiek775 pisze:Nie trzeba zwalac boczka. Trzeba podważyć od dołu od strony klamki i stopniowo wyciągać. Oczywiście delikatnie żeby nie zagnieść plastików.
Jak masz nowy panel do regulacji to zobacz gdzie są zatrzaski i w tych miejscach trzeba podważyć.
Ja zaczynałem od dołu od strony klamki na narożniku obszedłem do przodu a później od góry.
Boczek też można zdjąć kiedyś zdejmowałem jak wcisnąłem za późno przycisk zamykania. Później zakładałem panel lusterek od polifta to już bez zwalania tapicerki.
misiek775 pisze:Jak masz nowy panel do regulacji to zobacz gdzie są zatrzaski i w tych miejscach trzeba podważyć.
Ja zaczynałem od dołu od strony klamki na narożniku obszedłem do przodu a później od góry.
Boczek też można zdjąć kiedyś zdejmowałem jak wcisnąłem za późno przycisk zamykania. Później zakładałem panel lusterek od polifta to już bez zwalania tapicerki.
No właśnie chciałbym darować sobie zdejmowanie tapicerki
pobawię się z tym, dzięki