Ok sorry dziś sprawdzę jaki mam bo lekko zostałem wprowadzony w błąd
-- Cz lis 15, 2018 13:06 --
Witam ponownie
Sprawdziłem mój Bordnetz to 1K0937049K chciałbym go wymienić na 3C8 937049E. Od Tomka W-Wa zaopatrzyłem się w najbogatszy moduł komfortu już zaprogramowany na otwieranie bagażnika z pilota powiedzcie mądre głowy czy wystarczy założyć sprężynki i wymienić borda i będzie działało ??
Pozdrawiam wszystkich
tigwelder pisze:5K0 937 086 M - potrafi ktoś powiedzieć jaka to wersja Bordnetz?
To nie Bordentz a BCM
-- 20 gru 2018, o 20:12 --
Chaber pisze:A ja myślałem ze to właśnie bordnetz
-- Śr lis 07, 2018 15:49 --
Ok sorry dziś sprawdzę jaki mam bo lekko zostałem wprowadzony w błąd
-- Cz lis 15, 2018 13:06 --
Witam ponownie
Sprawdziłem mój Bordnetz to 1K0937049K chciałbym go wymienić na 3C8 937049E. Od Tomka W-Wa zaopatrzyłem się w najbogatszy moduł komfortu już zaprogramowany na otwieranie bagażnika z pilota powiedzcie mądre głowy czy wystarczy założyć sprężynki i wymienić borda i będzie działało ??
Pozdrawiam wszystkich
Otwieranie klapy to się koduje w module komfortu , a bord da Ci inne dodatkowe funkcje
Koledzy powie mi ktoś czy dodatkowa funkcja w bordnetz tzn. FWH = Front Windscreen Heating jest to odmrażanie przedniej szyb? Chodzi o górny przycisk w lewym pokrętle panelu klimatyzacji?
lukasso1202 pisze:Koledzy powie mi ktoś czy dodatkowa funkcja w bordnetz tzn. FWH = Front Windscreen Heating jest to odmrażanie przedniej szyb? Chodzi o górny przycisk w lewym pokrętle panelu klimatyzacji?
W naszych autach nie ma FWH, jest tylko nawiew na przednią szybę, właśnie z panelu klimatyzacji. Zresztą co Ci szkodzi zakoduj i sprawdź czy zadziała, przecież nie wybuchnie Najwyżej wywali error.
Ok czyli bordnetz z tą funkcją jest mi nie potrzebny w razie czegoś. Dzięki wielkie.A jak to ma się dokładnie z numerami 3C0 i 3C8 czy mają pomiędzy sobą jakąś ważną różnice dla której warto szukać tego drugiego? Pzdr