kontrolka świateł i komunikat AFS
-
ciosacz87
- Auto:: touran 2.0 BMM 2008r
- Imię:: Mariusz
kontrolka świateł i komunikat AFS
Witam, mam problem z lampami a mianowicie pali sie kontrolka świateł i komunikat "AFS Inoperative! See Owner's Manual " sprawdziłem światła wszystkie świecą , doświetlanie zakrętów działa ( żarówka H8 ) ale nie widze żeby w czasie jazdy dynamiczne doświetlanie zakrętow działało. Jak właczam autko to xenon robi test i skręcają sie w lewo i w prawo , a w czasie jazdy nie skręcają. Nadmienie że mam zepsuty czujnik poziomowania lamp przez to lampy świeca strasznie nisko i po odpaleniu nie ruszaja sie góra dół tylko na boki. Czujnik juz zamówiony czekam na kuriera żeby go wymienić ale nie sądze żeby to miało wpływ na skrętność xenonow. Czy ktoś miał coś podobnego w swoim aucie ? Prosze o pimoc . Pozdrawiam
-
szczyku
- ____________________

- Auto:: Sharan 7N, CFFB, 2010
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 56 razy
- Otrzymał podziękowań: 39 razy
Re: kontrolka świateł i komunikat AFS
Najpierw powitania (widzę ze nie zapoznałeś się z regulaminem), a później założyć post i wkleić autoskan. Nikt tu z fusów nie wróży. Przyczyn moze być kilka.
-
ciosacz87
- Auto:: touran 2.0 BMM 2008r
- Imię:: Mariusz
Re: kontrolka świateł i komunikat AFS
Halo jak mało kiedy akurat przy zakładaniu konta na tym forum przeczytałem regulamin!!! Jestem posiadaczek tourana i forum takie jjak te jest idealne do posiadacza takiego pojazdu jak my wszyscy którzy tu jesteśmy. W regulaminie nie pisze nic o powitaniu i o wklejaniu autoskanu. Post dodałem bo może już ktoś sie z tym spotkał w swoim autku. Prosze o sugestie co zrobic , jak jest kilka przyczyn to ok Pozdrawiam