Serdeczne podziękowania dla LYJO
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Dobre!Turanek pisze:Dobrze, że to nie Eljot zbierał, bo by poszło na Tune Up'a

Swoją drogą kilkunastu (wiem, że niektórzy wpłacali pod różnymi literkami parę razy!) ofiarodawców załatwiło w TUNE UP przywilej dla wszystkich!

I o to chodzi myślę, że to pomogło nam samym niejako w spełnieniu się jako "pomogłem komuś".

- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
Tez raz miałem taka sytuacje sprzedałem pewna rzecz na spora sumę przez allegro i gość ma wielka firmę z żoną . I żona przelała mi ta kasę na prywatne konto a potem jej mąż zapłacił szybkim przelewem przez PayU mi 2 raz na konto . I nic nawet nie wiedzieli takie maja zamieszanie dzwonie do gościa , że od niego dostałem kasę 2 razy on mówił ze nie jeszcze zaprzeczał , aż sprawdził i się sam zdziwił . Wiec mu odesłałem kasę ale gość mówił to morze nie odsyłaj i wyślij mi co masz jeszcze do sprzedania. To się ja zdziwiłem mówię , że nic i odeśle mu . I WIEC UWAŻAM JAK CZŁOWIEK. NIE WARTO OKRADAĂ I OSZUKIWAĂ INNYCH BO TO WRĂCI KIEDYŚ Z PODWĂJNĄ SIŁĄ PRZECIWKO TOBIE . I TRZEBA BYĂ CZŁOWIEKIEM I MIEĂ SUMIENIE.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
- sianko86
- Specjalista
- Auto:: 2.0tdi CFHC 140km 2011rok
- Imię:: Damian
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
forum to rodzina. a rzodzina sobie pomaga.i LYJO ma pewnie racje ze kazdy z "rodziny" zrobil by to samo. cale szczescie ze to byl LYJO. bo zapewne jakis gosc z allegro by tobie nie zwrocil kasy.
a ja mialem troche inna historie na parkingu. "kumplowi" bo myslalem ze nim jest delikatnie uszkodzilem hakiem przedli plastik od wlotu powietrza w seat toledo 2004 r. mowie mu dam ci 200zl i sobie kupisz nowy a no nie!! i mowi pisz oswiadczenie. co sie okazalo ?? zerwal pol zderzaka uszkodzil chlodnice i z odszkodowania wzial kase ok 3tys. po kilku dniach moj inny kolega mowi ze wszystkie pieniadze przegral 3tys z odszkodowania + swoje 4tys na hazardzie (jednorekim bandycie tzw maszyny) jak to ktos mi kiedys powiedzial chytry traci 2 razy. jeszzce raz
dla LYJO i szacun

-
- Początkujący
- Auto:: cross BLS 2007
- Imię:: Janusz