BT Bluetooth sterowniki zestawy
-
- Początkujący
- Auto:: vw passat b6 2.0 tdi cr .
- Imię:: artur
- Podziękował: 3 razy
Re: BT Bluetooth sterowniki zestawy
witam ja mam modul 5n0036730c i to sie z niczym nie chce polaczyc zadnym smartfonem raz sie kiedys polaczyl z samsungem takim z przyciskami szukam 3c8035730c-d
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.9 TDI
- Imię:: Włodzimierz
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Jarry mam taki problem może Ty podpowiesz coś
Mam moduł 5P0 862 335 D i rdc 510 i nie chce mi to działać.
po podłączeniu wyświetla mi na fisie PLEASE INSERT PHONE, a na radiu MOBILE PHONE NOT INSERTED OR CONECTED.
Mam moduł 5P0 862 335 D i rdc 510 i nie chce mi to działać.
po podłączeniu wyświetla mi na fisie PLEASE INSERT PHONE, a na radiu MOBILE PHONE NOT INSERTED OR CONECTED.
- yox
- Władca postów
- Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
- Imię:: Marek
- Podziękował: 240 razy
- Otrzymał podziękowań: 673 razy
... w ilu wątkach bedziesz jeszcze pisał o tym samym ? (1 problem = 1 temat)
-
- Auto:: 1T3,CFJA DSG,2012/2013
- Imię:: Dominik
Siemanko!
Mam RCD 510, rok modelowy samochodu 2013, highline bez bt z kierownicą multifunkcyjną i kolorowym wyswietlaczem miedzy zegarami.
Który moduł muszę zakupić, żeby audio działało przez bt, zeby wyswietlalo wszystkie informacje i dajmy na to piosenki ze spotify, oraz mozliwosc sterowania z kierownicy następna poprzednia piosenka wraz z informacją o wykonawcy?
Pomóżcie proszę, bo im więcej czytam tym mam więcej wątpliwości który ma być moduł. Wiązka mikrofon itd. ogarnę z aliexpres. Pytanie która skrzynka ma być do tego?
Jak trzeba będzie to będę kodował te funkcje, tylko pytanie który moduł? Bo na tym retrofitting jest ttego cała masa.
Mam RCD 510, rok modelowy samochodu 2013, highline bez bt z kierownicą multifunkcyjną i kolorowym wyswietlaczem miedzy zegarami.
Który moduł muszę zakupić, żeby audio działało przez bt, zeby wyswietlalo wszystkie informacje i dajmy na to piosenki ze spotify, oraz mozliwosc sterowania z kierownicy następna poprzednia piosenka wraz z informacją o wykonawcy?
Pomóżcie proszę, bo im więcej czytam tym mam więcej wątpliwości który ma być moduł. Wiązka mikrofon itd. ogarnę z aliexpres. Pytanie która skrzynka ma być do tego?
Jak trzeba będzie to będę kodował te funkcje, tylko pytanie który moduł? Bo na tym retrofitting jest ttego cała masa.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
dział giełda to nie tucirek pisze:potrzebna wiązka bt do Passata B7, byłoby coś?