Instrukcja obsługi VW Touran 2012
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 tdi 2013
- Imię:: Michal
- Podziękował: 7 razy
Re: Instrukcja obsługi VW Touran 2012
Witam, czy bylby ktos uprzejmy udostepnic instrukcje obslugi do tourana 2010 2015? Jestem laikiem a chcialby m nadrobic lekcje.Interesowalyby mnie tez informacje na temat wersji match.. moj touran przeszedl mala przerobke z benzyny na diesla, a nie wiem czy wyposazenie bylo zmieniane..pozdrawiam Michal
-
- Auto:: Touran 1.5 TSID7F 2019r.
- Imię:: Łukasz
Re: Instrukcja obsługi VW Touran 2012
To jak to jest z tymi instrukcjami, są gdzieś na forum dostępne? Piszecie o klubowym gryzoniu, rozumiem, że to jest coś innego niż Download z górnego menu, ponieważ ten link Download niczego nie otwiera. Dlaczego to nie działa? Może celowo, uaktywnia się dopiero po jakiejś większej aktywności na forum? Ktoś coś wie na ten temat, proszę o pomoc.
Dostęp do klubowego gryzonia dostaję się za jakieś zasługi na rzecz forum? Byłoby to nawet zrozumiałe, tylko czy jest gdzieś o tym jakaś informacja? Nigdzie w regulaminie, ani w regulaminie dla Dobrodziejów, nie znalazłem o tym informacji.
Ja już dłuższy czas poszukuję instrukcji do najnowszej wersji Tourana, dostępnej obecnie w salonach.
Dostęp do klubowego gryzonia dostaję się za jakieś zasługi na rzecz forum? Byłoby to nawet zrozumiałe, tylko czy jest gdzieś o tym jakaś informacja? Nigdzie w regulaminie, ani w regulaminie dla Dobrodziejów, nie znalazłem o tym informacji.
Ja już dłuższy czas poszukuję instrukcji do najnowszej wersji Tourana, dostępnej obecnie w salonach.