Jakoś tak się dzieje, że wbijam na kolejne fora czy grupy na fb szukając udoskonaleń a czasem i pomocy choć z tym najczęściej kończy się tak, że sam znajduję lepsze rozwiązania... Bo z mechanikami wszędzie ciężko.
Tourana kupiłem bo była do zrobienia trasa z Norwegii do polski. Pewnie ze mną zostanie na dłużej, wpadło nowe sprzęgło, rozrząd, hamulce. Samochód strasznie nudny i poprawny. Masa rzeczy jest na prawdę sensownie zaprojektowanych pod względem serwisowym jak i użytkowym choć polotu nie ma żadnego

Niestety diesel... latami się broniłem i nadal uważam, że diesel to do traktora czy ciężarówki do ciągnięcia przyczep. Niestety tu w Norwegii o gaz nie tak prosto a 1.9 to bardzo tania opcja. Szkoda tylko, że cały czas terkocze i nie jedzie

A o mnie? Gdzie mieszkam wiadomo. Zajmuję się mechaniką motocyklową od lat, jestem także instruktorem nauki jazdy (B) a już niedługo techniki jazdy (A). Zajmuję się tysiącami rzeczy a spotkać mnie można często w sutannie na zlotach motocyklowych lub jako wykładowca na bezpłatnych szkoleniach Bezpieczny i Motopomocny Motocyklista.