Bomber pisze:5238 z aktualizacja GW i podziałem 60-35-5
OKI więc pobieram.
Jak rozumiem z tym softem nie powinno być problemu z wgraniem map v17?
Nowe mapy wgrywaj Z DVD
A czemu z DVD czytałem, że dużo ludzi ma problemy w wgrywaniu z DVD. Nie tak łatwo nagrać dwuwarstwową płytę to raz. A dwa to lasery w tych radiach też najczęściej są przykurzone.
A tak BTW to w ogóle mało kto w nowszych kompach ma już napęd DVD. Ja jeszcze mam ale czy on będzie dobrze nagrywał? Sam nie wiem nie używałem go pewnie ze 3-4 lata.
Witam a ja mam takie pytanie czy to że nie czyta nagranej płyty z mapami to jest tylko i wyłącznie wina lasera lub złe nagranej płyty ? Czy może że mam za stara wersję radia lub softu w nim wgranego ?
Mam wersję radia z literka B na końcu z soft 5238. Radio to posiada jak się nie mylę dysk 10 GB.
Witajcie, kupiłem rns z końcówką B HW 003 i SW 0900, kolega ma do niego najnowsze mapy i najnowszy soft, że najnowsze mapy mogę wgrać to wiem, aczkolwiek najnowszy firmware też mogę wgrać ?
Witam wszystkich. Panowie jaki soft można zapodać do rns-510 wersja z gwiazdką touran 2010r? Niestety setup zablokowany wyświetla tylko fm i am a vcds-a nie mam. Wyjąłem radyjko 2 plomby nie ruszone wydaje mi się ze nikt tam nic nie robił bo i mapa stara. Auto sprowadzone brak menu PL. Na naklejce HW:H06 SW:2680. Z radjem jest taki problem, że jak już się uruchomi to ginie ekran i głos na 2-5 sek i tak cały czas w kółko. czasami jest dobrze z 5min ale to już rzadkość. Jak jest wyłączone to miga na nim zegar.
Proszę o pomoc i za jakiekolwiek porady z góry dziękuję
pab567 podasz mi co pobrać od Ciebie?(hasło) Z GW czy bez? Nie mam też kodu do radia czy nie będzie go chciał po zmianie na 5238 i czy sterowanie z kierownicy będzie działać?