dabjer pisze:Witam ponownie.
Podejrzewam,że co niektórzy z Was mają już jakieś doświadczenia co do zakupu świateł do jazdy dziennej,więc zapytam jakie kupić do mojego touranka aby były dobrze widoczne przez innych użytkowników dróg i w przyzwoitej cenie?
Dodam,że kupiłem już jedne za 49zł z automatem i 8 diodami na lampę i porażka. z bliska nawet fajnie świecą, ale niestety z daleka są marnie widoczne.
POZDROWONKA

Widzisz kolego - kupiłeś chiński szajs w tej cenie. Obejrzyj w dziale Mój Touran fotki kolegów i ich ledów np u mnie.
Wybór jest dość spory od 200 do nawet 500 - był już taki temat odnośnie Ledów, poszukaj przez szukaję.
Ja kupiłem LEDY DRL (nawet nie wiedząc) takie jakie Jeżu założył. Cena w Norauto ok. 201 PLN - montaż 150 PLN.
Polecam Ci byś w jakimś sklepie np w Norauto przymierzył światełka gdzie by najlepiej pasowały itp .
W pierwszej wersji LEdów, którą wybrałem miałbyć nie proste ale skośne tak jak w fordzie galaxy jeżeli kojarzysz.
Przy przyłożeniu wyszło, że zaczepy będą wystawać i kiepsko to będzie wyglądać. Oczywiście można by było się pobawić, ale byłoby za dużo prucia zderzaka.
Nie patrz na zderzak - efekt spadającej bryły zmrożonego śniegu z cieżarówki z pasa na przeciwko. Ledwo wychamowałem, cud że tylko tak, a nie maska i szyba.