Zakup interfejsu
-
Grinch
- Kandydat
- Auto:: Touran BGU 1.6 mpi 06r
- Imię:: Michal
Zakup interfejsu
Cześć. Chciałbym zakupić na użytek własny prywatny vcds złącze. Laptop leży i się kurzy z win7. Co polecacie z ali/ alegro konkretnego aktualnego na czasie żeby nie kupić szajsu?
- blabson
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0tdi BMN DSG
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: Zakup interfejsu
Hex v2 z atmegą i wgranym bootloaderem,polecam bo można aktualizować przez wgranie nowego vcds,obecnie najnowsza to 20.4.1 pl,sprawdzone i działa,więcej na moim gryzoniu
- swimmer
- Expert
- Auto:: VW Touran
- Imię:: Lukasz
- Podziękował: 48 razy
- Otrzymał podziękowań: 118 razy
nie chce dublować tematu a pytanie podobne.
VCDSa mam, potrzebuje tylko kabel (poprzedni mi ukradli).
Da rade coś od ryżowych kolegów czy może ma ktoś na zbyciu?
VCDSa mam, potrzebuje tylko kabel (poprzedni mi ukradli).
Da rade coś od ryżowych kolegów czy może ma ktoś na zbyciu?
- gordon
- ____________________

- Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
- Imię:: Ireneusz
- Podziękował: 115 razy
- Otrzymał podziękowań: 188 razy
Moim zdaniem jeden grzyb. Chyba, że będziesz szukał kabla pod swoją wersje programu. To może kupisz trochę taniej bo starszą wersje. Do pewnego momentu było tak, że dany kabel działał tylko z odpowiednia wersja softa. Teraz coś się podobno pozmieniało, że można aktualizować.
Podaj może jaką wersje softu masz. Ja mam gdzieś kabel od 16.8 en wersji wiec może bym coś pomyślał, a i soft do tego kabla się gdzieś na dysku pewnie znajdzie. Kabel działał poprawnie do końca mojego użytkowania. Tyle że miał taka przypadłość, że na W10 nie zawsze zaskakiwał, ale jak już zaskoczył to działał poprawnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Podaj może jaką wersje softu masz. Ja mam gdzieś kabel od 16.8 en wersji wiec może bym coś pomyślał, a i soft do tego kabla się gdzieś na dysku pewnie znajdzie. Kabel działał poprawnie do końca mojego użytkowania. Tyle że miał taka przypadłość, że na W10 nie zawsze zaskakiwał, ale jak już zaskoczył to działał poprawnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk