PS oczywiscie kawalek takiej folii dostarcze razem z nakladka
Pedał gazu a'la GTI
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja wiem ze z tym wypelnieniem bedzie problem dla tego min. jeszcze tego nie rozprowadzam, ale mam w domu czarna matowa folie termokurczliwa,ktora mozna podkleic od spodu a od gory zalac czarnym silikonem lub klejem na goraco (tez jest czarny) jak ktos ma jakis pomysl to niech zapodaje
moze mam mozliwosc zorganizowania materialu...
Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Myślę by zrobić "kopyto" i spróbować wykonać odlew i w to wmontować nakładkę.Przemek_85 pisze:Ja wiem ze z tym wypelnieniem bedzie problem dla tego min. jeszcze tego nie rozprowadzam, ale mam w domu czarna matowa folie termokurczliwa,ktora mozna podkleic od spodu a od gory zalac czarnym silikonem lub klejem na goraco (tez jest czarny) jak ktos ma jakis pomysl to niech zapodajemoze mam mozliwosc zorganizowania materialu...
- Przemek_85
- Użytkownik
Tez o tym myslalem zeby zrobic odlew z zywicy z domieszka czarnego barwnika ale to juz chyba nie w moim zakresie jedna sztuke to mozna by... ale masowocheles pisze:Myślę by zrobić "kopyto" i spróbować wykonać odlew i w to wmontować nakładkę.
Mam 2 miesiecznego Boryska wiec zona nie daje mi zbyt wiele czasu wolnego
- cheles
- Władca postów
Mam teścia ma do tego smykałkę to z nim pogadam i wytłumaczę co i jak - uchwyt do słuchawki mi zrobił.Przemek_85 pisze:Tez o tym myslalem zeby zrobic odlew z zywicy z domieszka czarnego barwnika ale to juz chyba nie w moim zakresie jedna sztuke to mozna by... ale masowocheles pisze:Myślę by zrobić "kopyto" i spróbować wykonać odlew i w to wmontować nakładkę.az tyle czasu to nie mam
![]()
Mam 2 miesiecznego Boryska wiec zona nie daje mi zbyt wiele czasu wolnego
- Przemek_85
- Użytkownik
Prubowalem zalepic to silikonem,ale nie trzyma sie do tego materialu,moze jakby zmatowic aluminium to byloby lepiej,kupilem wczoraj jakas czarna mase szpachlowa i tez lipa bo nie zasycha
znalazlem w sieci cos co nazywa sie zywica do odlewania w formie i jest w roznych kolorach,zostapna w opakowaniach 1litr,tylko zastanawiam sie czy mam tyle czasu aby sie w to angazowac na taka skale...
Czy jakby zalepic to od wewnetrznej strony ta czarna folia termokurczliwa to ten brud nagromadzony w wycieciach bedzie az tak przeszkadzal ? przeciez przy odkurzaniu auta zawsze tam odkurzamy przynajmiej ja jak mam pedaly zablocone to zawsze je mokra szmatka wycieram
Czy jakby zalepic to od wewnetrznej strony ta czarna folia termokurczliwa to ten brud nagromadzony w wycieciach bedzie az tak przeszkadzal ? przeciez przy odkurzaniu auta zawsze tam odkurzamy przynajmiej ja jak mam pedaly zablocone to zawsze je mokra szmatka wycieram
Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana
- cheles
- Władca postów
Przemek jak możesz podeślij mi jedną nakładkę (oczywiście zapłacę) też coś pokombinuję z teściemPrzemek_85 pisze:Prubowalem zalepic to silikonem,ale nie trzyma sie do tego materialu,moze jakby zmatowic aluminium to byloby lepiej,kupilem wczoraj jakas czarna mase szpachlowa i tez lipa bo nie zasychaznalazlem w sieci cos co nazywa sie zywica do odlewania w formie i jest w roznych kolorach,zostapna w opakowaniach 1litr,tylko zastanawiam sie czy mam tyle czasu aby sie w to angazowac na taka skale...
- Przemek_85
- Użytkownik