Cześć wszystkim,
Sprawa kosmetyczna, jednak rzuca się mocno w oczy - poszukuję lewej (albo i kompletu) nakładki przedniego zderzaka do Tourana Cross 2007r (jak na zdjęciu). Nakładka odczepiła się, a otwory / mocowania są na tyle zdezelowane, że za Chiny Ludowe się to nie trzyma.
Być może macie namiar na coś takiego, lub wiecie jak doraźnie zadziałać temu mankamentowi, dopóki taka część się nie znajdzie?
Dzięki wielkie i pozdrowienia,
K.
Nakładka przedniego zderzaka
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Re: Nakładka przedniego zderzaka
Nakładka ma nr.: 1T0805583
Jeżeli mocowania są już mega wyrobiono to pozostaje tylko przykleić, np klejem do szyb samochodowych, ale jak tym przykleisz to już tej listwy nie zdemontujesz
Przyklejałem kiedyś na taki klej listwy boczne bo mi się wypinały, po przyklejeniu już nie dało rady ich zdemontować bez ich uszkodzenia i lakieru na drzwiach
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
Jeżeli mocowania są już mega wyrobiono to pozostaje tylko przykleić, np klejem do szyb samochodowych, ale jak tym przykleisz to już tej listwy nie zdemontujesz

Przyklejałem kiedyś na taki klej listwy boczne bo mi się wypinały, po przyklejeniu już nie dało rady ich zdemontować bez ich uszkodzenia i lakieru na drzwiach

Pozdrawiam
Tomasz_W-wa