aż specjalnie poczytałem i wszystko jest napisane nic nie jest na niby
przyczepka zarejestrowana po 01.08.2009 światła wsteczne mają być
dopuszcza się wyposażenie w światła wsteczne te zarejestrowane przed w/w datą.
ale jak to w PL bywa jeden niebieski się przyczepi drugi nie. Jeździłem z tablicą wydrukowaną na drukarce (jak nie było w przepisach możliwości 3) i nikt się nie czepiał, teraz jak jest możliwość i obowiązek, wyrobiłem sobie 3. a jak już jestem mądrzejszy zmienię światła.
-------------------------------------------------------- bynajmniej nie znaczy przynajmniej
To czemu można zarejestrować auto z hakiem na 7 pinow i jeździć przyczepka bez tego wstecznego? Haki cały czas z wiązka na 7 pin są sprzedawane i homologację mają. W trzech autach mam haka i mam przyczepkę kupiona nowa jakieś 5-6 lat temu. Używam ją conajmniej 10 razy w miesiącu.
Bo ja wiem "Cenom"?. Kupiliśmy ostatnio z kolegą te najtańsze na Alledrogo (on już taki pożyczał ) za ok 800 zł . Aż tak licho nie wygląda . Ma wszyskie udogodnienia . Ile się tego używa ? Czy warto dawać ze 2400 zł za Thule ?
lukasz pisze:Apropo bagażnika thule to czy ktoś miał podobny problem?
No i nie czytałeś posta powżej :
Aż tak licho nie wygląda . Ma wszystkie udogodnienia
Takie wielkie Thule a opuszczania platformy nie ma . No a właśnie w takim chińczyku z Alledrogo ta opcja jest i jest przdatna .
Maciej_F pisze:Bo ja wiem "Cenom"?. Kupiliśmy ostatnio z kolegą te najtańsze na Alledrogo (on już taki pożyczał ) za ok 800 zł . Aż tak licho nie wygląda . Ma wszyskie udogodnienia . Ile się tego używa ? Czy warto dawać ze 2400 zł za Thule ?
Warto.
-- 30 kwi 2021, o 14:26 --
Maciej_F pisze:
Takie wielkie Thule a opuszczania platformy nie ma . No a właśnie w takim chińczyku z Alledrogo ta opcja jest i jest przdatna .
Ta wypowiedz nie odpowiedziała na moje pytanie.
Jednak takie wielkie thule da radę opuścić tak żeby bagażnik się otworzył. Wklejam zdjęcie dla potomnych.