Czy ktoś rozgryzł staging i podswietlanie zegarow 1T0 920 860G ? Mam zczytany eeprom 24C16 myślałem ze bede to mógł zrobic VAG DASH EDITORem ale to tylko do full fis 24c32 i 24c64 a ja mam 1/2 FIS.
No świeca się świeca ale dopiero po załączeniu świateł a chciałbym już po przekręceniu kluczyka . Wymieniłem ledy na białe , lutnołem LED do wskaźnika DRL i ... kupa .
adamekm13 pisze:No świeca się świeca ale dopiero po załączeniu świateł a chciałbym już po przekręceniu kluczyka . Wymieniłem ledy na białe , lutnołem LED do wskaźnika DRL i ... kupa .
Tak wiem tylko bardzo trudno o sprawny LCD . Trzy już z aledrogo kupiłem i oddałem zakup tam nie ma sensu a na pobliskim szrocie nie ma dlatego kombinuje z tym co mam. LCD mam w dobrym stanie no lekko od dołu zaczyna się cos dziać przy ekstremalnych temperaturach ale to tylko w lecie na razie do zaakceptowania.
adamekm13 pisze:Tak wiem tylko bardzo trudno o sprawny LCD . Trzy już z aledrogo kupiłem i oddałem zakup tam nie ma sensu a na pobliskim szrocie nie ma dlatego kombinuje z tym co mam. LCD mam w dobrym stanie no lekko od dołu zaczyna się cos dziać przy ekstremalnych temperaturach ale to tylko w lecie na razie do zaakceptowania.
To kup 874...
Czego oczekujesz po 18 letnim liczniku?