Przebieg to akurat najmniej ważne, licznik jak wszystkie sprowadzane, na 100% przekręcony, trzeba zobaczyć na żywo na ile jest zużyty w wtedy się okaże jaki faktycznie ma przebieg.
U tego handlarza jeszcze dobrego auta nie widziałem
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Witam
Od dłuższego czasu jest do sprzedania taki turek http://www.allegromat.pl/aukcja105175 . Koleś buja się z nim dobre pół roku i zszedł z ceny prawie 4k. Nie jest tak bardzo wypasiony ale ładnie wygląda i niby serwisowany. Trzeba byłoby sprawdzić jeszcze po VIn.Co myślicie o nim????
[ Dodano: Sro Kwi 18, 2012 20:58 ]
Możecie mi podpowiedzieć gdzie mogę sprawdzić auto po VIN? Nie mam znajomego w serwisie dodam
Na allegro się ogłaszają i ja mam takową możliwość
(PW)
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.