POSZUKIWANY SCHEMAT KOSTKI ZEGARÓW 4MOTION
-
- Kandydat
- Auto:: Golf mk5, 2.0 2005
- Imię:: Patryk
POSZUKIWANY SCHEMAT KOSTKI ZEGARÓW 4MOTION
Siemka wszystkim czytającym!
Przeszukałem forum ręcznie oraz z użyciem lupki i nic ciekawego na mój temat nie znalazłem, ruszyłem również internety, wujka google i posiadane ssp, i coś znalazłem, lecz niestety nie do Golfa.. Dlatego mój problem dalej nie jest rozwiązany.
Mianowicie mowa o schemacie zawartym w tytule postu.
Poszukuję schematu kostki zegarów/licznika(jak zwał tak zwał) z/do wersji z napędem na 4 buty(4Motion, Golf mk5, Audi S3 itp.),
ponieważ interesuje mnie z całego schematu tylko i wyłącznie podłączenie drugiego pływaka(czujnika poziomu paliwa) z którego idą 3 przewody.
Mam nadzieję że ktoś da radę mi pomóc
Przeszukałem forum ręcznie oraz z użyciem lupki i nic ciekawego na mój temat nie znalazłem, ruszyłem również internety, wujka google i posiadane ssp, i coś znalazłem, lecz niestety nie do Golfa.. Dlatego mój problem dalej nie jest rozwiązany.
Mianowicie mowa o schemacie zawartym w tytule postu.
Poszukuję schematu kostki zegarów/licznika(jak zwał tak zwał) z/do wersji z napędem na 4 buty(4Motion, Golf mk5, Audi S3 itp.),
ponieważ interesuje mnie z całego schematu tylko i wyłącznie podłączenie drugiego pływaka(czujnika poziomu paliwa) z którego idą 3 przewody.
Mam nadzieję że ktoś da radę mi pomóc
-
- Kandydat
Re: POSZUKIWANY SCHEMAT KOSTKI ZEGARÓW 4MOTION
Niemam, na podanej stronie przez Ciebie widzę coś co mogłoby mi pomóc lecz niestety, strona nie reaguje na próbę otwarcia podstrony. Także i to mi nic nie pomogło
-
- Kandydat
Ani tak Ani tak, próbowałem na 2 komputerach, na telefonie, i wszędzie otwiera mi schemat od 4motion, ale przejść do schematu poziomu paliwa już się nie da.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 114 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Jak by się zasad forum trzymał to by ci sie przeciez pomoglo.
A jak olewasz forum, to się olewa tez i pomoc .
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3 2.0 TDI 2011
- Imię:: Kacper
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
- Kontakt:
podaj namiary na tego 4-motion (rok, silnik skrzynia), to zerkne u siebie, Ale IMO drugi plywak bedzie wpiety w kontroler pompy paliwa w pierwszym baku a nie w zegary
-
- Kandydat
Wybacz Panie, że nie posiadam wystarczająco dużo czasu aby czekać tutaj na odpowiedź i zerkam na forum późnym wieczorem/nocą, i w sumie jestem tu tylko po to aby znaleźć to pomoc, ale w sumie po twoim komentarzu domyślam się ze niema jej tutaj co szukaćspacewalker pisze:Jak by się zasad forum trzymał to by ci sie przeciez pomoglo.

-- Cz sie 03, 2023 02:38 --
Problemem w chęci twojej pomocy może się okazać że nie chodzi konkretnie o Tourana.Kaki pisze:podaj namiary na tego 4-motion (rok, silnik skrzynia), to zerkne u siebie, Ale IMO drugi plywak bedzie wpiety w kontroler pompy paliwa w pierwszym baku a nie w zegary
Bo buda to golf składany na częściach golfa R32 i Audi S3 z roczników 2006/7, dlatego szukam samego schematu, i niestety w moim przypadku drugi pływak idzie bezpośrednio do zegarów.
Myślę ze dane typu rok, silnik, skrzynia nic nie pomogą bo można uznać że to dobra mieszanka,
Gdyż silnik to 2.0TFSI BWA 2007
Skrzynia to DQ250 NLY 2010
Sam napęd pochodzi z R32 z 2006 numeru niestety żadnego nie mam
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3 2.0 TDI 2011
- Imię:: Kacper
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
- Kontakt:
Space może i jest trochę szorstki, ale jest Jednym z lepszych ekspertów zarówno na tym forum jak i na innych VW.Yellow pisze:Wybacz Panie, że nie posiadam wystarczająco dużo czasu aby czekać tutaj na odpowiedź i zerkam na forum późnym wieczorem/nocą, i w sumie jestem tu tylko po to aby znaleźć to pomoc, ale w sumie po twoim komentarzu domyślam się ze niema jej tutaj co szukać

Zamiast grzecznie preprosic, przywitać się ładnie, zmienić temat na normalne pismo i wyartykułować potrzebne detale, to łepku piszesz, że nie masz czasu czekać tu na odpowiedzi bo tylko nocą se zerkasz. To Ty człowieku przyszedłeś po pomoc!

Ty nie masz czasu, a my mamy mieć czas na to, żeby po ELSIe szukać schematów dla obcego który arogancko zachowuje się jak gówniarz Pokolenia Z? Który myśli, że cały świat ma być to jego dyspozycji? bo sobie wymyślił, żę będzie składał ulepa z Kilku aut i albo ewidentnie nie ma pojęcia o technologi, albo uważa, że za darmo wiedze zdobędzie 'bo mu sie należy'.
Chciałem pomóc, podpowiedzieć - a Dostałem slapa, że siedzę z nosem w touranie, gdzie nie masz chłopie pojęcia na mój temat. Znalazłeś schemat, ale nie mogłeś go otworzyć online, poprosiłem o namiary z jakiego dokładnie auta znalazłeś ten schemat - bo ja też 'nie mam czasu' na przeklikiwanie dziesiątek konfiguracji VW żeby dla jaśnie Pana znaleźć to czego chce. Toś się pochwalił jakie bebechy do ulepa wkładasz... gdzie ewidentnie nie masz podstaw żeby się w ogóle za to zabierać (ELSA, ETKA, VCDS to absolutna podstawa przy grzebaniu w VAG'ach)
Aż żal mi przyznać, że Space się lepiej na Tobie poznał (ewidentnie ma większe doświadczenie) i Odemnie też już wsparcia nie dostaniesz... Powodzenia z takim podejściem gdzieś indziej...

-
- Kandydat
Chciałbym serdecznie przeprosić obu panów i zaprosić do użytkowania słownika, gdzie słowo "wybacz pochodzi od słowa" wybaczenie" co powinniście zrozumieć jako osoby "z większym doświadczeniem".
Wracając, po nikim nie poleciałem że leży nosem w touranie, nie negowalem Waszych umiejętności w żaden sposób.
Pan napisał ze mało jestem na forum więc napisałem ze niestety mam okaże wchodzić na forum późnym wieczorem bądź nocą, gdzie większość ludzi nadzwyczajnie sypia. Rownasz mnie z pokoleniem Z, twierdzisz ze nic nie potrafię, to kto w tym przypadku zachowuje się arogancko?
Ani jednego słowa nie użyłem do oznaczenia twoich umiejętności, tymczasem Ty w całej odpowiedzi po mnie leciałeś równo.
Jak oczekujesz odemnie grzeczności to też jej trochę zachowaj, bo nie znasz moich umiejętność a wypowiadasz się jakbyś stał mi nad głową.
Chciałeś odemnie dane, otrzymałeś je. Zabolało że napisałem ze to nie touran tylko golf?
Niestety parę razy spotkałem się z odrzuceniem pomocy poprzez różnice modelu/marki mimo iż były bliźniacze.
Zemną da się przeprowadzić normalna konwersacje, ale jak ktoś mi nie znajomy ma dzień dobry wali tekstem ze dostałbym pomoc gdybym się trzymał zasad, też bez żadnego "witaj, cześć".
Istnieje coś takiego jak równość "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" znane?.
Odemnie tylko tyle -nie znasz nie oceniaj.
Wracając, po nikim nie poleciałem że leży nosem w touranie, nie negowalem Waszych umiejętności w żaden sposób.
Pan napisał ze mało jestem na forum więc napisałem ze niestety mam okaże wchodzić na forum późnym wieczorem bądź nocą, gdzie większość ludzi nadzwyczajnie sypia. Rownasz mnie z pokoleniem Z, twierdzisz ze nic nie potrafię, to kto w tym przypadku zachowuje się arogancko?
Ani jednego słowa nie użyłem do oznaczenia twoich umiejętności, tymczasem Ty w całej odpowiedzi po mnie leciałeś równo.
Jak oczekujesz odemnie grzeczności to też jej trochę zachowaj, bo nie znasz moich umiejętność a wypowiadasz się jakbyś stał mi nad głową.
Chciałeś odemnie dane, otrzymałeś je. Zabolało że napisałem ze to nie touran tylko golf?
Niestety parę razy spotkałem się z odrzuceniem pomocy poprzez różnice modelu/marki mimo iż były bliźniacze.
Zemną da się przeprowadzić normalna konwersacje, ale jak ktoś mi nie znajomy ma dzień dobry wali tekstem ze dostałbym pomoc gdybym się trzymał zasad, też bez żadnego "witaj, cześć".
Istnieje coś takiego jak równość "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" znane?.
Odemnie tylko tyle -nie znasz nie oceniaj.