ano nic , dostanie dedykowany z odpowiednim IMMO do dopisania Online ODISwesol pisze:No ja nie ale ktoś, klient. To co wtedy? Jak to wygląda?
jak zresztą wszystkie sterowniki z IMMO
ano nic , dostanie dedykowany z odpowiednim IMMO do dopisania Online ODISwesol pisze:No ja nie ale ktoś, klient. To co wtedy? Jak to wygląda?
Niekoniecznie. U mnie też tak było a dpf nowy.wesol pisze:To i tak masz coś, rypane jak ci wypalał co 200 km.
a spalanie spadło?barvtec pisze:Mały update, zrobiłem około 3 tys od tamtego czasu i wypalanie co około 600km.
tak, powinno byc tak jak piszeszkrzychuu_ktm pisze: śr mar 19, 2025 14:21 Odgrzewając kotleta..
Mam Tourana 1.6 TDI CAYC, sterownik silnika 03L906023PH z wersją oprogramowania 9979 - po akcji serwisowej "dieselgate".
1.
Chcę zrobić downgrade softu do wersji sprzed akcji serwisowej, czy ktoś się orientuje czy wersja softu FL_03L906023PH_6940.frf będzie najnowszą wersją sprzed akcji serwisowej ?
2.
Nie wiem czy wcześniej ktoś nie grzebał i modyfikował oprogramowanie sterownika (prawdopodobnie nie).
Rozumiem, że wgrywając oryginalną wersję softu, sprzed dieselgate utracę ewentualne modyfikacje ale wszystko powinno działać?