Prowadzenie przewodów od radia do bagażnika
- Krycha
- Auto:: Touran 2 1.4 Tsi 2012 r.
- Imię:: Krzychu
- Podziękował: 2 razy
Prowadzenie przewodów od radia do bagażnika
Witam . Mam zamiar zamontować w bagażniku suba + wzmacniacz . Którędy najłatwiej przeciągnąć przewody od radia do bagażnika ? Gdzieś , ktoś kiedyś powiedział mi że pod plastikami przy progach od strony kierowcy ale nie mam pojęcia jak demontować te plastiki . Czy jest możliwość środkiem przeciągnąć ?
-
- Przeglądacz
- Auto:: 1T3 2.0 TDI 2011
- Imię:: Kacper
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
- Kontakt:
Re: Prowadzenie przewodów od radia do bagażnika
I gdzieś ktoś kiedyś miał rację.
Jak chcesz ładnie, to zabawa ze ściąganiem wszystkich plastików, jak dla sztuki, to da radę palcem wcisnąć przewody pod wykładzinę bez ściągania listew progowych czy słupka B. Zdjęcie listep jest dość łątwe, troszke trudniej je zatrzasnąć jeżeli nie zdejmujesz wszystkiego i nie składasz w odpowiedniej kolejności.
Tunelem nie kombinuj, bo sie omęczysz jeszcze bardziej.
Jak chcesz ładnie, to zabawa ze ściąganiem wszystkich plastików, jak dla sztuki, to da radę palcem wcisnąć przewody pod wykładzinę bez ściągania listew progowych czy słupka B. Zdjęcie listep jest dość łątwe, troszke trudniej je zatrzasnąć jeżeli nie zdejmujesz wszystkiego i nie składasz w odpowiedniej kolejności.
- Krycha
- Auto:: Touran 2 1.4 Tsi 2012 r.
- Imię:: Krzychu
- Podziękował: 2 razy
A wiesz może po kolei które plastiki i w jaki sposób je się ściąga ? Niestety nie mogę znaleźć żadnego tutorialu jak to się robi , krok po krokuKaki pisze: pt kwie 18, 2025 22:53 I gdzieś ktoś kiedyś miał rację.

-
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię:: Andrzej
Najłatwiej pociągnąć kable pod plastikami przy progach od strony kierowcy – sporo miejsca i bezpiecznie. Plastiki są na zatrzaskach, wystarczy delikatnie podważyć od strony uszczelki drzwi i idą do góry. Środkiem też da się przeciągnąć, ale więcej kombinowania z demontażem tunelu środkowego.