było co najmniej 3-4 zaawansowanych fotografów, że tylko wymienię marcin975, cyrrus, Krzysiek z ekipy Touranka, rock4 - z naprawdę zacnymi "strzelbami", że w ogóle nie boję się ani o ilość ani o jakość foto-video relacji, tylko jak sami wiecie sama wstępna selekcja powiedzmy z 2000-5000 fotek (nie wiem dokładnie ile tego będzie) to już parę ładnych godzin, a przecież oni jeszcze w większości do domów nie dojechali
Zjazd bardzo udany. Bardzo dziękuję wszystkim za ogromną pomoc przy małych "szkrabach" to primo
Miła fajna koleżeńska atmosfera wpłynęła na bardzo pozytywną ocenę naszego I OZTKP. Fajno poznać "on-line" wszystkich uczestników.
Bardzo dobra organizacja i to przede wszystkim zasługa Turanka i Jarrego.
Ale na najbliższym postaramy sie podzielić jednak obowiązki....
Gadżety klubowe bajera!! Można by tu sporo popisać, ale najważniejsze to dla mnie było przyjechać na I OZTKP
Niezapomniane wrażenia
Ostatnio zmieniony czw maja 10, 2012 00:07 przez jeżu, łącznie zmieniany 12 razy.
Jeżyk piękna sprawa. może jak chłopaki dojdą do siebie i znajdą chwile czasu to wrzucą gdzieś filmiki. Muti i Cyrus kręcili trochę tego Pokaże mojej babie niech wie co straciła
I jak tu nie chcieć więcej i częściej?!
Serducho się nam kroiło, że z tak fajną wiarę spotyka się tak rzadko!
Dziękuje wszystkim przybyłym i tym co nie mogli z rożnych względów przyjechać.
Jesteście wspaniali! (jak i Wasze samochody ).
A tutaj kilka fotek z "czasu na mody" oraz pokaz Mutiego jak prawidłowo umyć samochód, usunąć rysy i zabezpieczyć lakier woskiem A dawcą pokazowej maski było moja fura.
Ci co byli na miejscu mogli dotknąć i poczuć różnicę
Jedni modzą fury, a innym się nudzi
A tutaj końcowa narada.
Ostatnio zmieniony pn maja 07, 2012 11:50 przez Rauko, łącznie zmieniany 4 razy.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.