Od dwóch dni mam zamontowane i siebie DRL-e. Bez przekaźnika się oczywiście nie obeszło aby całkowicie gasły po zapaleniu postojowych, ale i tak mam lekki niedosyt i zmieni się jeszcze w najbliższym czasie źródło zasilania...
Fota przodu po zmianach w temacie o moim Tourku - link w podpisie.
WJ pisze:Od dwóch dni mam zamontowane i siebie DRL-e. Bez przekaźnika się oczywiście nie obeszło aby całkowicie gasły po zapaleniu postojowych, ale i tak mam lekki niedosyt i zmieni się jeszcze w najbliższym czasie źródło zasilania...
Fota przodu po zmianach w temacie o moim Tourku - link w podpisie.
WJ to zobacz u mnie w temacie mojego Turiego - dodałem foty jak podpiąć źródło zasilania.
Witam. Czy ktoś próbował założyć okrągłe ledy w miejsce halogenów? Zastanawiam się nad taką opcją, bo halogenów nie używa się często, a myślę że ładnie będzie to wyglądało.
Witam. Czy ktoś próbował założyć okrągłe ledy w miejsce halogenów? Zastanawiam się nad taką opcją, bo halogenów nie używa się często, a myślę że ładnie będzie to wyglądało.
A pewnie, jest na forum od Fabii Rs
I zapraszamy do powitalnii
Dokładnie pochwal się Turankiem, a co do okrągłych LEDów już ktoś się zastanawiał u nas nad założeniem - przejrzyj temat dokładnie.
peterb pisze:W tym temacie kolega montował okrągłe ledy, nawet 2 filmiki są.
Jakie światła do jazdy dziennej najlepiej pasują do tourana, macie jakieś propozycje ?
Wiceg to zależy od gustów i guścików, budżetu własnego i inwazji w zderzak. Zobacz fotki Tourana Jarrego i jego propozycję umieszczenia Ledów.
Poglądaj także nasze Tourany w dziale Mój Touran i podejrzyj.
Jak zwróciłem uwagę to powodzeniem cieszą się do 5 ledów podłużne. Myślałem o podobnych jak w Galaxy ale wychodziło za dużo prucia zderzaka, a później zalewania silikonem efekt byłyby wygląd jak z "wiejskiego tuningu".
peterb pisze:W tym temacie kolega montował okrągłe ledy, nawet 2 filmiki są.
Jakie światła do jazdy dziennej najlepiej pasują do tourana, macie jakieś propozycje ?
Wiceg to zależy od gustów i guścików, budżetu własnego i inwazji w zderzak. Zobacz fotki Tourana Jarrego i jego propozycję umieszczenia Ledów.
Poglądaj także nasze Tourany w dziale Mój Touran i podejrzyj.
Jak zwróciłem uwagę to powodzeniem cieszą się do 5 ledów podłużne. Myślałem o podobnych jak w Galaxy ale wychodziło za dużo prucia zderzaka, a później zalewania silikonem efekt byłyby wygląd jak z "wiejskiego tuningu".
Oglądałem propozyjce umieszczenia ledów jerrego, jednak wolałbym kupic jakiś gotowy zestaw do montażu tak do 250zł na SMD led'ach zeby ładnie komponował sie z atrapami zderzaka dodam ze jest to touran przed liftem bez halogenów....