Witam!Wiadomo, że nasze forum nie nabierze potęrznego rozmiaru w kilka dni, ale za to na dobry początek aby nie było pustych luk, chciałbym w odpowiednich kategorjach opisać rozwiązania problemów które czasami lubią napotykać nasze auta. Na codzień zajmuje się mechaniką i troche mniej elektroniką więc myśle,że może choć z raz, może dwa komuś pomogę
Mam nadzieję, że wszyscy dotychczasowi użytkownicy forum przyczynią się do tego aby je rozkręcić. Myśle, że warto zająć się tematem promowania go, ogłaszania etc. Co myślicie o swego rodzaju wizytówkach z logo i adresem Naszego forum? Chodzi o to, że np. na parkingu można by włożyć ew. podarować wizytówkę posiadaczowi Tourana i zachęcić byćmoże przyszłego urzytkownika.
Jak ktoś zaprojektuje w jakimś programie graficznym stronę A4 z wizytówkami (logo klubu z adresem, może krótki opis) i wrzuci na forum to każdy będzie mógł sobie sam wydrukować
A ja uważam, że proste logo bez żadnych sloganów reklamowych jest najlepsze i mówi samo za siebie.
Dodatkowo intryguje, co jest w środku
Kto jest zainteresowany na pewno skorzysta. Nie trzeba nic pisać.
Wystarczy tak:
BTW - właśnie to logo przyciągnęło moją uwagę i skłoniło do zaglądnięcia tutaj - jest super.
a co byście powiedzieli na stworzenie FanPage'a na Facebook'u, tak jak to zrobili nasi koledzy z klubu Golfa? dodatkowo można wrzucić w podpisie logo naszego forum na volkswagen.auto.com.pl, tak jak to mają zrobione Touranek.
Ostatnio zmieniony śr mar 23, 2011 12:41 przez rock4, łącznie zmieniany 1 raz.
rock4 pisze:a co byście powiedzieli na stworzenie FanPage'a na Facebook'u, tak jak to zrobili nasi koledzy z klubu Golfa? dodatkowo można wrzucić w podpisie logo naszego forum na volkswagen.auto.com.pl, tak jak to mają zrobione Touranek.
Wydrukowałem sobie kilkanaście ulotek/wizytówek. Postaram się je wręczać osobiście ale jeśli nie będzie okacji to włoże za wycieraczke. Zagadam jeszcze w kilku sklepach motoryzacyjnych