Volkswagen Touran ZADBANY TOURAN !!! HIGHLINE - Poznań
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.6 BGU 2005
- Imię:: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Volkswagen Touran ZADBANY TOURAN !!! HIGHLINE - Poznań
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-zad ... 91060.html
Witam,
jestem umówiony dzisiaj z właścicielem na oglądanie auta.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie dot. oferty.
Pozdrawiam
Tomek
Witam,
jestem umówiony dzisiaj z właścicielem na oglądanie auta.
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie dot. oferty.
Pozdrawiam
Tomek
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Po pierwsze i najważniejsze, zapoznaj się z tym tematem:
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=454
Po drugie przeczytaj pozostałe tematy w tym dziale, tam też jest sporo powiedziane.
Po trzecie Dodi ma rację to nie jest Highline - z wyposażenia niestandardowego ma raptem podgrzewane fotele i climatronic
I zapewne chodzi o to że ma chromowany grill z Highline'a - natomiast chromowanych relingów już nie, wiec przyjrzyj się przodowi dokładnie, albo zapytaj o ten zderzak (czemu nie od kompletu
)
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=454
Po drugie przeczytaj pozostałe tematy w tym dziale, tam też jest sporo powiedziane.
Po trzecie Dodi ma rację to nie jest Highline - z wyposażenia niestandardowego ma raptem podgrzewane fotele i climatronic

-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.6 BGU 2005
- Imię:: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Z wizyty zrezygnowałem ze względu na ulewę, ale również dlatego że uświadomiliście mi że jeszcze za mało wiem o touranach (dotąd szukałem zafiry). Początkowo sądziłem, że problem rdzy w tych autkach nie występuje, ale po lekturze tego forum widzę, że nie jest wcale tak różowo.
Raczej zrezygnuję z oglądania tego auta ze względu na niezgodność wersji, na którą zwróciliście uwagę.
Pozdrawiam.
Z wizyty zrezygnowałem ze względu na ulewę, ale również dlatego że uświadomiliście mi że jeszcze za mało wiem o touranach (dotąd szukałem zafiry). Początkowo sądziłem, że problem rdzy w tych autkach nie występuje, ale po lekturze tego forum widzę, że nie jest wcale tak różowo.
Raczej zrezygnuję z oglądania tego auta ze względu na niezgodność wersji, na którą zwróciliście uwagę.
Pozdrawiam.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
nie tylko halogeny ale takze cała tapicerka jest inna, no i jeszcze wiele innych dodatków Highline ma orginalnie...rock4 pisze:może się mylę, ale Highline powinien mieć halogeny z przodu
to tylko dotyczy tylnej klapy wiec tragedii nie ma...atomic pisze:Początkowo sądziłem, że problem rdzy w tych autkach nie występuje, ale po lekturze tego forum widzę, że nie jest wcale tak różowo.
-
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
atomic,
jesli masz blisko jedź i obejrzyj auto - każda wizyta to zdobywanie doświadczenia; m.in. w książce serwisowej będziesz miał wlepkę i tam jest wesja wyposażenia; masz kody wyposażenia; zrób ksero lub dobre zdjęcie i w domu sobie posprawdzaj.
prawda jest taka, że 99% aut sprzedawanych przez handlarzy ma opis w jakies tam części niezgodny ze stanem faktycznym;
auto trzeba obejrzeć, jest jakaś książka, auto jest z Niemeic a to juz b. dobrze bo zweryfikujesz przebieg w ASO, jeżeli nastawiasz sie na benzynę to tez nie ma za duzo fajnych benzyn w ofercie;
jedź ogladaj i wypunktuj goscia i targuj jak najniższą cenę; wazne aby nie było bite i przebieg był OK.
koledzy a tak z ciekawości dlaczego waszym zdaniem to nie jest HL?
jesli masz blisko jedź i obejrzyj auto - każda wizyta to zdobywanie doświadczenia; m.in. w książce serwisowej będziesz miał wlepkę i tam jest wesja wyposażenia; masz kody wyposażenia; zrób ksero lub dobre zdjęcie i w domu sobie posprawdzaj.
prawda jest taka, że 99% aut sprzedawanych przez handlarzy ma opis w jakies tam części niezgodny ze stanem faktycznym;
auto trzeba obejrzeć, jest jakaś książka, auto jest z Niemeic a to juz b. dobrze bo zweryfikujesz przebieg w ASO, jeżeli nastawiasz sie na benzynę to tez nie ma za duzo fajnych benzyn w ofercie;
jedź ogladaj i wypunktuj goscia i targuj jak najniższą cenę; wazne aby nie było bite i przebieg był OK.
koledzy a tak z ciekawości dlaczego waszym zdaniem to nie jest HL?
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
tak jak wspomnialem, HIGHLINE miał inna tapicerke i tylko ona występowala w HIGHLINIE, po 2 kazdy HIGHLINE miał chromowane relingi ( były tez w trend ale dokładane ) no i alumy... ten akurat ma ale nieorginalne wiec pewnie sa dołozone... to takie głowne cechy ktore widac na pierwszy rzut oka... jest jeszcze wiele innych wewnatrz i w elektryce...anko1973 pisze:koledzy a tak z ciekawości dlaczego waszym zdaniem to nie jest HL?