W końcu doczekałem się zestawu do tapicerki; (w piątek). Narzędzie przeznaczone do łatwego i bezpiecznego usuwania m.in. kołków i zapinek; Narzędzia wykonane są z plastiku. Producent Profitool 5-elementowy.... Musi się przydać
jeżu pisze:... Narzędzie przeznaczone do łatwego i bezpiecznego usuwania m.in. kołków i zapinek...
wiem, że zaraz powiecie "głodnemu chleb na myśli" ale najpierw zobaczyłem zdjęcia, a później jeżu Twój opis... Pierwsze co mi się nasunęło na myśl: zestaw małego włamywacza?
jeżu pisze:... Narzędzie przeznaczone do łatwego i bezpiecznego usuwania m.in. kołków i zapinek...
wiem, że zaraz powiecie "głodnemu chleb na myśli" ale najpierw zobaczyłem zdjęcia, a później jeżu Twój opis... Pierwsze co mi się nasunęło na myśl: zestaw małego włamywacza?
kazdy ma jakies skojarzenia jedni o dentyscie inni o włamywaczach....
cheles grakulejszyn
Wpadłem do chaty po płytę DVD moją żona pyta się: a Ty gdzie a ja, że do garażu. cytat. DVD w samodzie zamontowałeś - nie masz na co pieniedzy wydawać
dokładnie te same słowa padły z ust mojej żony gdy swego czasu zamontowałem RNSa w aucie. Teraz mówi że to był świetny pomysł bo nie mamy problemów z synkiem w czasie jazdy, jak mu się nudzi to włączam mu teledyski i jest spokój
dokładnie te same słowa padły z ust mojej żony gdy swego czasu zamontowałem RNSa w aucie. Teraz mówi że to był świetny pomysł bo nie mamy problemów z synkiem w czasie jazdy, jak mu się nudzi to włączam mu teledyski i jest spokój
Pozdrawiam!
Zacytuję Cię, mnie czekają bliźniaki to jeszcze zagłówki do wymiany
Wszyscy modzą to i ja Lusterko fotochrom z ambient'em wjechało wczoraj do wnętrza-s.14 w temacie o Tourim Drugi mod już też został zrobiony(pierwszy taki na forum),ale czekam na zdjęcia od Turanka,bo będzie krótki manual