Napewno anglik gdyż za mojej kariery z VW AUDI jeszcze takiego nie widziałem nawet w salonie A drugie pytanie jest takie niby na co było by potrzebne składane siedzienie kierowcy? Według mnie bez sensu.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
auto na foto fajne trudno się czegoś doparzeć w dodatku w pracy he, ale to siedzenie to wielki przekręt no i przebieg mały jak na diesla, no ale różni kierowcy są na świecie.
Foto widać że robione tzw. handlarzowo i wlaściciel też handlarz
DODI nie mówż że chcesz go kupić ?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
sama buda jest od "normalnego" bo widac wlepe na slupku od strony kierowcy a gdyby byl angol to nie mialby nic albo mialby nalepke airbag moze sobie po prostu foteliki przekladal od angola bo byly ladniejsze