Czym się forumowicze zajmują służbowo.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Czym się forumowicze zajmują służbowo.
Przyszło mi do głowy by stworzyć dział w którym każdy z nas wpisał czym się zajmuje służbowo, podajac adres www.
Podam przykład: współpracowałem z PCK - gdyby ktoś z Was lub z rodziny potrzebował krwi - np.: operacja (nie życzę nikomu) to oczywiście zapraszam do kontaktu na PW.
Ale Wasza dzialalność zawodowa może być interesująca dla innych forumowiczów w zakupach, poszukiwaniach materiałów, części itp.
Oczywiście nie ma przymusu do podania informacji, ale myślę że warto podzielić się z innymi. Po co mamy szukać po necie jak możemy wspólnie skorzystać.Oczywiście przyjmijmy, że nie będziemy żadnej agresywnej reklamy uskuteczniać - takowe będą usuwane. Proponuję przedstawienie jak to zrobił kolega GioW
Cytat z Jarrego: "zostanie w rodzinie"
Co sądzicie?
Podam przykład: współpracowałem z PCK - gdyby ktoś z Was lub z rodziny potrzebował krwi - np.: operacja (nie życzę nikomu) to oczywiście zapraszam do kontaktu na PW.
Ale Wasza dzialalność zawodowa może być interesująca dla innych forumowiczów w zakupach, poszukiwaniach materiałów, części itp.
Oczywiście nie ma przymusu do podania informacji, ale myślę że warto podzielić się z innymi. Po co mamy szukać po necie jak możemy wspólnie skorzystać.Oczywiście przyjmijmy, że nie będziemy żadnej agresywnej reklamy uskuteczniać - takowe będą usuwane. Proponuję przedstawienie jak to zrobił kolega GioW
Cytat z Jarrego: "zostanie w rodzinie"
Co sądzicie?
Ostatnio zmieniony pn kwie 01, 2013 20:07 przez cheles, łącznie zmieniany 3 razy.
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Państwowa Straż Pożarna m. st. Warszawy w Wydziale Kontrolno - Rozpoznawczym. Zajmuję się szeroko rozumianą prewencją, a dokładnie:
- kontrolowanie budynków istniejących,
- odbiory budynków nowo pobudowanych,
- punkty przedszkolne,
- kluby malucha
- opiniowanie imprez masowych, które odbywają sie w Warszawie
Studiowałem 6 lat w Szkole Głównej Służby Pożarniczej, zdobyłem tytuł mgr inż. Pożarnictwa i stopień mł. kpt. w Państwowej Straży Pożranej, więc to dopiero początek pracy.
W razie zapytań na tematy pożarnicze i budowlane (dotyczące odbiorów budynków) chętnie służę pomocą.
- kontrolowanie budynków istniejących,
- odbiory budynków nowo pobudowanych,
- punkty przedszkolne,
- kluby malucha
- opiniowanie imprez masowych, które odbywają sie w Warszawie
Studiowałem 6 lat w Szkole Głównej Służby Pożarniczej, zdobyłem tytuł mgr inż. Pożarnictwa i stopień mł. kpt. w Państwowej Straży Pożranej, więc to dopiero początek pracy.
W razie zapytań na tematy pożarnicze i budowlane (dotyczące odbiorów budynków) chętnie służę pomocą.
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
na co dzień sprzedaję materiały budowlane w ilościach hurtowych i zajmuję się kompleksowym zaopatrzeniem inwestycji budowlanych, dobieram materiały i służę wiedzą techniczną z zakresu budownictwa mieszkaniowego i instalacji grzewczych. Pracuję w składzie zrzeszonym w grupie PSB nazwy nie podaję żeby nie było że reklamuję.... I oczywiście chętnie pomogę w razie potrzeby czy to informacją cenową czy poradą..... Sobie dom już wybudowałem więc wiem to i owo.....
- Misiek8010
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
My wraz z teściami prowadzimy dwa sklepy z artykułami biurowymi i szkolnymi(typowe sklepy papiernicze). Sklep internetowy właśnie powstaje + trochę aukcji na Alledrogo
Ostatnio zmieniony wt lip 10, 2012 20:35 przez Misiek8010, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rauko
- Expert
- Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz