QQRYDZA pisze:apropo tego bordowego,facet napisał że nie wymaga wkładu finansowego tylko chyba zapomniał o wymianie dwumasy bo jakoś nie wspomina że została wymieniona a przy takim przebiegu to albo już się odzywa albo za chwile zacznie można się targować
Nie zgodzę się. Na na swojej miałem nalatane dokładnie 221.000 i w zasadzie dopiero czasami się odzywała na zimnym - wymieniłem mimo iż wszyscy mówili zostaw bo oni jeszcze nic tu nie słyszą Także podejrzewam, że 99% osób by jeszcze na niej dobiło do 250.000, albo lepiej
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
QQRYDZA pisze:apropo tego bordowego,facet napisał że nie wymaga wkładu finansowego tylko chyba zapomniał o wymianie dwumasy bo jakoś nie wspomina że została wymieniona a przy takim przebiegu to albo już się odzywa albo za chwile zacznie można się targować
QQ a kto Ci napiszę ile kupujący musi włożyć wkładu finansowego. Sorry ale takie teksty to chyba dla i..ów pisane. Jak także: garażowany i serwisowany w ASO.
Zgadzam się z kolegą Cheles'em.
Serwisowany raz - nawet ma fakturę na wymianę filtra oleju sprzed 3 lat.
Garażowany - czasami, jak kolega wyjechał za granicę.
I nikt mu kłamstwa nie zarzuci, jak opisy w typie "bezwypadkowy".
Tyle jest wart towar ile ktoś jest skłonny za niego zapłacić.
PZDR
QQ a kto Ci napiszę ile kupujący musi włożyć wkładu finansowego. Sorry ale takie teksty to chyba dla i..ów pisane. Jak także: garażowany i serwisowany w ASO.
Zgadzam się z kolegą Cheles'em.
Serwisowany raz - nawet ma fakturę na wymianę filtra oleju sprzed 3 lat.
Garażowany - czasami, jak kolega wyjechał za granicę.
I nikt mu kłamstwa nie zarzuci, jak opisy w typie "bezwypadkowy".
Tyle jest wart towar ile ktoś jest skłonny za niego zapłacić.
PZDR
http://otomoto.pl/volkswagen-touran-pie ... 78693.html kolejny bordowy ; D ze zdj może być z ceny coś spuści jest ktoś z okolić kto mógłby go obejrzeć ? co powiecie ze zdj wiem ze na zdj może ładnie wyglądać ale forum przegląda dużo ludzi i może ktoś cos znajdzie DZIĂKUJE
Macie racje z Kielc mam blizej. Po uwaznym przyjrzeniu sie zobaczylem male wgniecenie na tylnej masce kolo znaczka VW. Da sie to zrobic jakims niewielkim kosztem ?