Znaleziono telefon
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Znaleziono telefon
Cześć,
Znalazłem dziś telefon, prawdę pisząc praktycznie go rozjechałem autem parkując na ulicy. Dosłownie milimetry, na szczęście przeżył. Pech polega na tym, że był wyłączony. Po włączeniu woła o PIN. Próbowałem go odpalić, by przejrzeć książkę telefoniczną i znaleźć może jakiegoś "misiaczek", albo "mama", albo coś w tym stylu i zadzwonić. Niestety trza podać PIN. Jest jakaś możliwość, by tel uruchomić i dostać się do książki adresowej? Może sim przełożyć do drugiego, ale to chyba nic nie da?
[ Dodano: Czw Lip 12, 2012 18:52 ]
Aha, to jest NOKIA C3
Znalazłem dziś telefon, prawdę pisząc praktycznie go rozjechałem autem parkując na ulicy. Dosłownie milimetry, na szczęście przeżył. Pech polega na tym, że był wyłączony. Po włączeniu woła o PIN. Próbowałem go odpalić, by przejrzeć książkę telefoniczną i znaleźć może jakiegoś "misiaczek", albo "mama", albo coś w tym stylu i zadzwonić. Niestety trza podać PIN. Jest jakaś możliwość, by tel uruchomić i dostać się do książki adresowej? Może sim przełożyć do drugiego, ale to chyba nic nie da?
Aha, to jest NOKIA C3
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Znaleziono telefon
A próbowałeś przełożyć karty SIM. Jeżeli nie miał założonego hasła na uruchomienie i kontakty będą zapisane w pamięci telefonu. Wtedy będziesz miał dostęp do książki telefonicznej.
KriSSo pisze:Cześć,
Aha, to jest NOKIA C3
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Tak, spróbowałem, to z kolei wyrzucił komunikat, że ograniczone funkcje telefonu, proszę podać kod. Może to znaczy, że jest simlock na orange, a ja mam w plusie. Trudno, chyba nie ma co kombinować. Dam ogłoszenie na listę regionalną, zaniosę może do sklepu, przy którym znalazłem, może ktoś po prostu będzie pytał i już.
To już drugi telefon, który znajduję. Pierwszy był na szczęście włączony, więc zadzoniłem pod "mama" i już. Kurczę, właściciel był tak bardzo zdziwiony tym, że ktoś pomyślał, żeby oddać, iż w nagrodę dobre czekoladki i dla dzieci dał i flaszkę dla mnie
.
To już drugi telefon, który znajduję. Pierwszy był na szczęście włączony, więc zadzoniłem pod "mama" i już. Kurczę, właściciel był tak bardzo zdziwiony tym, że ktoś pomyślał, żeby oddać, iż w nagrodę dobre czekoladki i dla dzieci dał i flaszkę dla mnie

- Misiek8010
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
Może spróbuj pożyczyć od kogoś kartę z ORANGE (np. w pracy) na moment, jak masz kartę w PLUSIE to telefon startuje tylko w trybie wykonywania połączeń awaryjnych.KriSSo pisze:Tak, spróbowałem, to z kolei wyrzucił komunikat, że ograniczone funkcje telefonu, proszę podać kod. Może to znaczy, że jest simlock na orange, a ja mam w plusie.
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz