myślę, że jak cheles mówi że sie postara to nie ma bata, tak będziecheles pisze:Postaram sięseba244 pisze:hmmmm to czekamy dalej, oby było
Spotkanie na Stadionie Narodowym I
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Allo, mam dobrą i na razie złą wiadomość:Dodi pisze:myślę, że jak cheles mówi że sie postara to nie ma bata, tak będziecheles pisze:Postaram sięseba244 pisze:hmmmm to czekamy dalej, oby było
Spotkanie spotowe ze zwiedzaniem odbędzie się 25 sierpnia o godzinie 14.00 SOBOTA. Proponuję zabrać rodziny.
Podjęłem taką decyzję bo pewnie większość z Was wróci w tym czasie z urlopów. Terminy były na początek sierpnia po koncercie Madonny więc w środu lata.
Zła: Nowy Szef Ochrony Stadionu Narodowego zarządził zakaz wjazdu samochodów na Stadion
Ale mam już do niego namiar w poniedziałek wraca więc będę atakował.
- cheles
- Władca postów
Spotkamy się o 25 sierpnia 2012 o godzinie 13.00 na Placu Bankowym w Warszawie
(pomnik Słowackiego/Błękitny Wieżowiec) na parkingu po stronie Ratusza. Jest tam gdzie stanąć.
O 14.00 mamy wejście z przewodnikiem na Stadion Narodowy. Wycieczka trwa godzinę. Mam nadzieję, że Szef Ochrony się zgodzi na wjazd na parking obok Stadionu.
Coś jeszcze zwiedzamy czy rezerwujemy jakieś miejsce w knajpie w Wawie?
Jarry podrzucił pomysł by jak przyjdzie za tydzień spotkać się na bulwarach nad Wisłą. Jest jedno miejsce za Mostem Gdańskim gdzie można by spokojnie pogadać. Parking byśmy urządzili pod Mostem Gdańskim.
(pomnik Słowackiego/Błękitny Wieżowiec) na parkingu po stronie Ratusza. Jest tam gdzie stanąć.
O 14.00 mamy wejście z przewodnikiem na Stadion Narodowy. Wycieczka trwa godzinę. Mam nadzieję, że Szef Ochrony się zgodzi na wjazd na parking obok Stadionu.
Coś jeszcze zwiedzamy czy rezerwujemy jakieś miejsce w knajpie w Wawie?
Jarry podrzucił pomysł by jak przyjdzie za tydzień spotkać się na bulwarach nad Wisłą. Jest jedno miejsce za Mostem Gdańskim gdzie można by spokojnie pogadać. Parking byśmy urządzili pod Mostem Gdańskim.
- PIOTREL
- Expert
- Auto:: 2.0 173Ps BMM mod 2008
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 64 razy
- Otrzymał podziękowań: 108 razy
1.PIOTREL ---chętnie się pojawię
2.niko02
3.peterb
4.mieszkoma
5. seba244 ale zależy to od terminu (studia przeszkadzają)
6. jarry
7. Misiek8010
8. rock4 - choć wszystko uzależnione od terminu
9.
2.niko02
3.peterb
4.mieszkoma
6. jarry
7. Misiek8010
9.
Ostatnio zmieniony pn lip 23, 2012 17:14 przez PIOTREL, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheles
- Władca postów
A pamiętacie by rodzinny zabrać ze sobą ?Dodi pisze:no a mnie to gdzie zgubiliscie? na liste bylem wpisany przecie...![]()
1.PIOTREL ---chętnie się pojawię
2.niko02
3.peterb
4.mieszkoma
6. jarry
7. Misiek8010
9. Dodi
10. cheles