Mandaty zdrożeją o 100 procent?
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Mieszko właśnie takimi starymi złomami najczęśniej jeżdzą Ci na podwójnym gazie (bez obrazy nie chcę nikogo z Was urazić).mieszkoma pisze:spokojnie spokojnie....! Jakby mi ktoś tknął mojego Touranka to...!![]()
A tak już na serio zgadzam się z Look00 tylko punkty karne!
Skończy się tak jak u ruskich, że oligarchowie jeżdżą pod prąd bo im się śpieszy i w d*pie mają mandaty!
A jak będą fury zabierać to stare złomy będą miały wzięcie
Dla mnie to i do huty mogą posłać, by wyeliminować pijanych. Zwróć uwagę na statystyki w jakieś długie weekendy czy święta. Porażka. Do rodziny jedzie a już z domu wyjeżdza nawalony.
A pkt karne guzik dadzą. Statystycznie jest prawie niemożliwe, że Cię drugi raz złapią. U mnie średnio wychodzi raz na trzy lata.
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2012 22:04 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
mieszkoma pisze:spokojnie spokojnie....! Jakby mi ktoś tknął mojego Touranka to...!
A tak już na serio zgadzam się z Look00 tylko punkty karne!
Skończy się tak jak u ruskich, że oligarchowie jeżdżą pod prąd bo im się śpieszy i w d*pie mają mandaty!
A jak będą fury zabierać to stare złomy będą miały wzięcie

-
- Użytkownik
- Auto:: AVQ 2003
- Imię:: Mieszko
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
sam miałem Mazdę 323 z 92roku - super fura, 1.6 16V 100PS i 780kg masy własnej. super mi się jeździło a co najważniejsze blacha to był ocynk.
Ojciec miał kiedyś od nowości Skodę Favorit z 93r. - na gaźniku i 55PS -100 lat za Japonią!
Tą mazdę kupiłem hmmm z 5 lat temu za około 2tys PLN. jeździłem nim 4lata i oprócz oleju i wachy zmieniłem termostat. A po przekroczeniu 5k obrotów szła jak burza
Miałem potem Mazdę 626 2.0TDI (już składana w europie) i już było rozczarowanie
mogłem ją bardziej przyrównać do "Rowera z GB" niż do Mazdy z Japonii.
A Touran to już inna historia i nie dam go tknąć nikomu
Ojciec miał kiedyś od nowości Skodę Favorit z 93r. - na gaźniku i 55PS -100 lat za Japonią!
Tą mazdę kupiłem hmmm z 5 lat temu za około 2tys PLN. jeździłem nim 4lata i oprócz oleju i wachy zmieniłem termostat. A po przekroczeniu 5k obrotów szła jak burza

Miałem potem Mazdę 626 2.0TDI (już składana w europie) i już było rozczarowanie

A Touran to już inna historia i nie dam go tknąć nikomu

- biz0n
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1T1,BKD,2005
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
A ja myślę, że zwiększanie kwot mandatów czy punktów, czy jakakolwiek kara nie pomoże, po porostu problem tkwi w polskiej kulturze i mentalności.
Nawet jak pozabierają prawka to i tak będą jeździć. Ucierpią tylko ci co to sobie chcieli na autostradzie troszkę więcej pojechać.
Jak to mawiają "jak się ktoś h.... urodził to kanarkiem nie zdechnie"
Nawet jak pozabierają prawka to i tak będą jeździć. Ucierpią tylko ci co to sobie chcieli na autostradzie troszkę więcej pojechać.
Jak to mawiają "jak się ktoś h.... urodził to kanarkiem nie zdechnie"

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Tym sposobem ratują budżet. W Wawie jak zamknęli most Śląsko-Dąbrowski w przeciągu bodajże 3 miesięcy natłuki kasy na 1 mln. Z tego SM miała dostać nagrody. Więc trzepią po obydwu stronach mostu.sianko86 pisze:a najlepsza jest straz gminna. przekroczenie o 11 i nie ma gadki plac wacpan. musza utrzymywac gminy niestety. nie spotkalem jeszcze straznika z ktorym szlo by pogadac