jarry pisze:mała poprawka, na 100% będę nie 28-go a 27-go lipca, około 19:00 będę odbierał córę z lotniska Modlin, przyjechałbym jakoś koło południa i chętnie się spotkam w wybranym przez was fajnym miejscu (zależnie od pogody)
jak uda mi się nocleg jakiś załatwić to może zostanę na 28-go ale to nic pewnego
ok Jarry czyli piątek 27 lipca.
Zapowiada się ładna pogoda - więc bulwary nad Wisłą będą zajęte. Chyba, że wracając w poniedziałek z pracy podjadę do knajpy (nad wisłą) pomiędzy mostem gdańskiem a cytadelą i podpytam się czy można zrobić rezerwację, jakoś popołudniu.
To szykują się dwa spoty w W-wie? Za tydzień i w sierpniu? A czy parking koło pomnika Słowackiego to już jest? Bo jakis czas temu został czasowo zawieszony.
Nie orientuje się jak wyglada sprawa z parkowaniem w okolicy Starego Miasta w weekendy wieczorem w wakacje. Moi teściowie mieszkają przy placu bankowym i mówią,że w soboty wieczorem bywa róznie ale przez pokazy jest raczej tłoczno.
To szykują się dwa spoty w W-wie? Za tydzień i w sierpniu? A czy parking koło pomnika Słowackiego to już jest? Bo jakis czas temu został czasowo zawieszony.
Nie orientuje się jak wyglada sprawa z parkowaniem w okolicy Starego Miasta w weekendy wieczorem w wakacje. Moi teściowie mieszkają przy placu bankowym i mówią,że w soboty wieczorem bywa róznie ale przez pokazy jest raczej tłoczno.
Zaparkujemy po stronie Ratusza jest tam dość miejsca parking bliżej alei solidarności.
Spotkamy się o 25 sierpnia 2012 o godzinie 13.00 na Placu Bankowym w Warszawie
(pomnik Słowackiego/Błękitny Wieżowiec) na parkingu po stronie Ratusza. Jest tam gdzie stanąć.
O 14.00 mamy wejście z przewodnikiem na Stadion Narodowy. Wycieczka trwa godzinę. Mam nadzieję, że Szef Ochrony się zgodzi na wjazd na parking obok Stadionu.
Coś jeszcze zwiedzamy czy rezerwujemy jakieś miejsce w knajpie w Wawie?
Jarry podrzucił pomysł by jak przyjdzie za tydzień spotkać się na bulwarach nad Wisłą. Jest jedno miejsce za Mostem Gdańskim gdzie można by spokojnie pogadać. Parking byśmy urządzili pod Mostem Gdańskim (chyba, że będzie tłum przy fontanach).
Ech... no nie mam farta do spotów
24-go wylatuję za granicę na 2 tygodnie
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
gaax pisze:Rezerwuje czas na piątek :-) Czy pomiędzy mostem gdańskim a cytadelą będą jakieś miejsca parkingowe?
Co do miejsca to jeszcze może się zmienić. Wysłałem Jarremu propozycję i musi się odnieść.
Jeżeli zostanie miejsce pomiędzy gdańskim a cytadelą to miejsce parkingowe jest pod mostem gdańskim po stronie Wisły (czyli kierunek na Łomianki).
Część z nas pracuje więc najlepiej spotkać się około 17.00, w pobliżu jest knajpa więc i usiąść będzie gdzie.
Na razie czekam na odp od Jarrego co do piątku.
będzie mi miło spotkać się z wami ale godzinę to sobie wymyślajcie dogodnie dla was a ja się chętnie podłączę
jak już mówiłem Chelesowi odbieram córkę z lotniska Modlin o 19 z minutami, w Wawie postaram się być od południa mniej więcej, Cheles zaprasza na kawkę po podróżną i potem może Kopernika zrobimy, i później jak się uda to się do was gdzieś dołączymy tak aby około 18:00 ruszyć do Modlina...
jarry pisze:e tam zaraz zależy od jarry'ego, nie przesadzajmy
będzie mi miło spotkać się z wami ale godzinę to sobie wymyślajcie dogodnie dla was a ja się chętnie podłączę
jak już mówiłem Chelesowi odbieram córkę z lotniska Modlin o 19 z minutami, w Wawie postaram się być od południa mniej więcej, Cheles zaprasza na kawkę po podróżną i potem może Kopernika zrobimy, i później jak się uda to się do was gdzieś dołączymy tak aby około 18:00 ruszyć do Modlina...
To może spotkajmy się z Jarremy o 16.00 na parkingu za Centrum Nauki Kopernik po drugiej stronie BUW od Wybrzeża Kościuszkowskiego - na samym końcu ulicy.