Model do oceny
Model do oceny
Na wstępie chciałbym wszystkich przywitać, gdyż jestem nowy na forum.
Obecnie jestem na etapie poszukiwań wymarzonego autka. Chciałbym prosić was o ocenę samochodu który jest do sprzedania w komisie w moim mieście. Ogłoszenie jest zamieszczone tutaj: http://otomoto.pl/volkswagen-touran-1-9 ... 74034.html
Widziałem samochód na własne oczy, ale póki co nie jeździłem. Nie mam doświadczenia w wybieraniu samochodów. Czy może na podstawie zdjęć coś można powiedzieć? To co zwróciło moją uwagę to maska dziwnie wystająca ponad grill. Nie wiem czy tourany tak mają czy to może efekt dzwona. Czy wogóle ten model jest wart uwagi? Odpala bardzo dobrze, nie jest mocno zniszczony. Ma spryskiwacze reflektorów a nie ma ksenonów (czy to normalne?)
Z góry dziękuję za pomoc w ocenie.
Pozdrawiam
Mariusz
Obecnie jestem na etapie poszukiwań wymarzonego autka. Chciałbym prosić was o ocenę samochodu który jest do sprzedania w komisie w moim mieście. Ogłoszenie jest zamieszczone tutaj: http://otomoto.pl/volkswagen-touran-1-9 ... 74034.html
Widziałem samochód na własne oczy, ale póki co nie jeździłem. Nie mam doświadczenia w wybieraniu samochodów. Czy może na podstawie zdjęć coś można powiedzieć? To co zwróciło moją uwagę to maska dziwnie wystająca ponad grill. Nie wiem czy tourany tak mają czy to może efekt dzwona. Czy wogóle ten model jest wart uwagi? Odpala bardzo dobrze, nie jest mocno zniszczony. Ma spryskiwacze reflektorów a nie ma ksenonów (czy to normalne?)
Z góry dziękuję za pomoc w ocenie.
Pozdrawiam
Mariusz
- pave69
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Re: Model do oceny
Może tak być. Nie wszystkie tourany ze spryskiwaczami miały ksenon.mst69 pisze: Ma spryskiwacze reflektorów a nie ma ksenonów (czy to normalne?)
Dzięki Tomas za link. Zapoznałem się z nim już wcześniej. Wiem mniej więcej na co patrzeć i planuję kolejną wizytę w tym komisie. Chciałbym tylko abyście wyrazili swoje opinie na podstawie zdjęć. Reszta będzie należała do mnie (sprawdzenie osobiście samochodu).
PS. Jest może ktoś na forum z Białegostoku kto ma doświadczenie i "obycie" z touranami, no i byłby chętny podjechać ze mną na bliższe spotkanie z samochodem.
PS. Jest może ktoś na forum z Białegostoku kto ma doświadczenie i "obycie" z touranami, no i byłby chętny podjechać ze mną na bliższe spotkanie z samochodem.
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
też zwróciłem uwagę na to, trochę to dziwne, dlatego dokładnie go prześwietl. Mogłobyć tak że klient kupił od handlarza, który zarejestrował na zachętę bo to wiadomo mniej wydatków dla kupującego
. A potem okazało się że ten kwiatek nie taki znów ładny, bity, kręcony licznik itd i wstawił do komisu bez przerejestrowania żeby pozbyć się problemu.
Ale to tylko moja teoria.
Ale to tylko moja teoria.
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Ja stawiam raczej na Skandynawię, bo:mst69 pisze:Wiem tylko, że sprowadzony z Niemiec bodajże
- ma pakiet zimowy (widoczne spryski reflektorów, grzane fotele)
- listwy na progu
To możesz jeszcze sprawdzić patrząc czy pod grubą rurą z filtra powietrza jest jeszcze taka mała materiałowa ze stalowym drutem wzmacniającym.
Aha, webasto, o którym pisze sprzedawca to tylko dogrzewacz, bo inaczej dolny przycisk na sterowaniu ogrzewaniem byłby podzielony na dwa (natychmiastowe grzanie).
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz