Zegary fis premium kolorowy wyświetlacz 2011 w touran 2003.
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
kiera od paska to pikuś - zainstalowałem sobie takową. jak na mój gust wygodniejsza.kajtom pisze:Widziałem na własne oczy i nie mogę wyjść z podziwu. Nie tylko z powodu FIS-u. Całość robi wrażenie. Kierownica od Passata wygląda kosmicznie w Touranie. Zyskałem nowy cel w życiu
zajęło mi to jakieś 2h + 2 tygodnie na znalezienie odpowiedniego sterownika.
koper
- FILOZOF
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Kontakt:
witaj sobek187 przeczytałem twoje tematy na forum i powiem ci że jestem zachwycony twoimi modami powiem ci ze ja też coś takiego lubię, coś domontować coś po zmieniać, clima i licznik to zawodowstwo najlepsze mody na forum (oczywiście bez obrazy dla innych )
napisał byś coś o kratkach z chromami one są od nowego modeli ? pasują beż problemu ?
a co z tą półeczką koło zmiany biegów jak wtyczki ??? pasują i czy półka pasuje bez problemu
Ps. to ja kupiłem od ciebie lusterka
znalazłem cie na Allego a było poszukać na forum wielkie dzięki lustereczka już założone 
napisał byś coś o kratkach z chromami one są od nowego modeli ? pasują beż problemu ?
a co z tą półeczką koło zmiany biegów jak wtyczki ??? pasują i czy półka pasuje bez problemu
Ps. to ja kupiłem od ciebie lusterka

-
- Kandydat
- Auto:: 1.9tdi DSG
- Imię:: WOJTEK
Witam kolegów jestem tu nowy ale częto śledzę wasze wypowiedzi .Szkoda że wontek z licznikiem utkonoł w takim miejscu bo fajnie to wyglada .Jesli ktoś chciałby przełożyć panel klmatronika to służę pomocą cały zabieg trwa około 10 minut i przełożenia kilku pinów we wtyku .Szukam pomocy w sprawie przekładki licznika chociażby na mfa+ , zkierą z z cc też mogę pomódz
[ Komentarz dodany przez: Turanek: Nie Kwi 22, 2012 10:40 ]
Proponuję zainstalowanie wtyczki sprawdzania pisowni języka polskiego
[ Komentarz dodany przez: Turanek: Nie Kwi 22, 2012 10:40 ]
Proponuję zainstalowanie wtyczki sprawdzania pisowni języka polskiego