To daj namiary na firmę lub człowieka u którego to robiłeśniko02 pisze:Powiedział, że ma do tego sprzęt ale nie chciał zdradzić jaki. Wiem tylko, że nie był spawany.
Wgnieciony próg
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
bez malowania/zaprawki sie raczej nie obędzie... tym bardziej ze wgniecenie masz na kancie...biz0n pisze:2 dni temu przytrafiło mi się coś podobnego, ale chyba u mnie wygląda to gorzej, powiedzcie jeśli macie doświadczenia, da rade do jakoś naprawić/zamaskować bez cięcia?
Tylne drzwi tylko optarty lakier ale próg mocno zagnieciony, zdarty baranek i lakier do golutkiej blachy, wygląda to masakrycznie.
-
anko1973
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
koledzy ja miałem cos takiego rok temu - razem z obtarciem prawego błotnika i drzwi. naprawa w ASO SKODY POL MOT na Puławskiej (mam blisko z ursynowa i dojazd autobusem) robia też VW koszty wyszły .... niecałe 3 tys zł. z polisy AC
robi sie to (podobno) specjalnym urzadzeniem do naciągania blach, podwozi, kótre nazwya sie spoter - oczywiście jak wgniecenie jest do naprawy
myślę, że dobry (polecany przez znajomego - boczna ul. Włodarzewskiej - nazwy nie pamiętam bo to już pare lat temu było) zakład lakierniczy też takie cos będzie miał
wpiszcie sobie na You Tube i fajne filmy wychodzą
robi sie to (podobno) specjalnym urzadzeniem do naciągania blach, podwozi, kótre nazwya sie spoter - oczywiście jak wgniecenie jest do naprawy
myślę, że dobry (polecany przez znajomego - boczna ul. Włodarzewskiej - nazwy nie pamiętam bo to już pare lat temu było) zakład lakierniczy też takie cos będzie miał
wpiszcie sobie na You Tube i fajne filmy wychodzą
-
anko1973
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
bizon zastanów się dwa razy, żeby się nie okazało że masz więcej do zapłacenia składki za rok - to raz a z a dwa lata też będziesz płacił więcej - zazwyczaj przy szkodzie idziesz o 2 pozycję w górę czyli w pierwszym roku płacisz o 20% więcej w drugim 10% w trzecim wrócisz do poziomu z teraz - więc jak tak wszystko policzysz ....