Muti pisze:cheles, nigdy bym się nie zdecydował na montaż cb w tym miejscu ze względu na bezpieczeństwo podczas wypadku ... Radzę Ci je przełożyc..
Muti ma rację, poza tym radyjko jednak widać z zewnątrz - okazja czyni złodzieja. Do Johnny II polecam podłokietnik, tylko obsługa kłopotliwa podczas jazdy (zmiana ustawień potencjometrów). Zakupiłem i wymieniłem wtyki na kątowe do gruchy i do wyjścia antenowego. Podłokietnik regulowany prawie się zamyka, tylko troszeczkę kabelek wystaje. Grucha podczas użytkowania pod lewarkiem ręcznego, na dłuższym postoju schowana pod podłokietnikiem. PZDR
Muti pisze:cheles, nigdy bym się nie zdecydował na montaż cb w tym miejscu ze względu na bezpieczeństwo podczas wypadku ... Radzę Ci je przełożyc..
Muti ma rację, poza tym radyjko jednak widać z zewnątrz - okazja czyni złodzieja. Do Johnny II polecam podłokietnik, tylko obsługa kłopotliwa podczas jazdy (zmiana ustawień potencjometrów). Zakupiłem i wymieniłem wtyki na kątowe do gruchy i do wyjścia antenowego. Podłokietnik regulowany prawie się zamyka, tylko troszeczkę kabelek wystaje. Grucha podczas użytkowania pod lewarkiem ręcznego, na dłuższym postoju schowana pod podłokietnikiem. PZDR
zapodaj foto oblukamy to
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
ja tez miałem w schowku pod podłokietnikiem... dla mnie idealne miejsce na CB w Touranie... głośnika zewnetrznego nie mialem i nie miałem problemów ze zrozumieniem tego co sie do mnie mówi i tak zawsze podłokietnik był uchylony...
nie ma sie co tak denerwować... zrób sobie w podłokietniku, pojeździj troche, zobaczysz jak to bedzie i wtedy jak stwierdzisz ze słąbo słyszysz to sobie wystawisz tylko sam głośnik i po sprawie...
nie ma sie co tak denerwować... zrób sobie w podłokietniku, pojeździj troche, zobaczysz jak to bedzie i wtedy jak stwierdzisz ze słąbo słyszysz to sobie wystawisz tylko sam głośnik i po sprawie...
Chyba tak trzeba będzie zrobić na razie części będę musiał dokupić, lub przymierzę się by rozebrać i wymienić obudowę na inną.
ja u siebie zeby nic nie przerabiać poprostu wyjąłem ten schowek z podłokietnika... radio wchodzi idealnie, da sie przymocować, dostęp do zasilania idealny, a antene pusciłem dołem i do bagażnika...
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
tak samo mam w pasku zrobione z tym ze tu jest troche wiekszy schowek i radio mi wchodzi na "leżąco" bez wyjmowania środka... jestem zadowolony... radia nie widac, dostęp do niego jest bardzo dobry, słyszalnosc dla mnie ok...
Ja wyciąłem trochę plastiku z dna tego pudełka (schowka), żeby obniżyć maksymalnie radyjko celem zamknięcia podłokietnika. Przez wspomniany otwór wypuściłem przewody antenowy, zasilania i do głośnika zewnętrznego. Zyskałem może z centymetr ale zawsze mniej widać flaki z CB (głównie jak opisałem wcześniej, kabel od gruchy).
Foty wrzucę jak uwolnię kartę z danych.
PZDR
najlepsze jak i najwygodniejsze i bardzo funkcjonalne