Turanek pisze:Jak za pewne wiedzą uczestnicy I OZ TKP, kubki na miejscu wykonywał mój kolega Kris. "Aparatura" była pożyczona okazyjnie, a projekt jego autorstwa. Zapytam go o prawa autorskie...
Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby ustalenie z kimś oferującym np. na Alledrogo usługi w konkretnej cenie dla członków TKP i przekazanie mu wzorca pod indywidualne zamówienie.
Przypomnę, że wzorzec zlotowego kubka zawierał opis związany stricto ze zlotem, więc dla kubków "zwyczajnych" można opracować inny typ. Logotyp TKP jest dostępny u mnie.
To podeślij do mnie i do akiego logotyp TKP i razem z Akim podziałamy w temacie.
ok, cheles jak tylko dostane od Turanka logotyp, wyślę zapytanie do mojego znajomego który robi takie rzeczy ile by sobie za to policzył, no i jeszcze kogoś z allegro się zapyta.
Mam kubek z forum Renault, kiedyś byłem zakochany w tej marce aż nie kupiłem nowego Reno i nie przejechałem się Vw, nadruk na kubku jest bardzo słaby po paru myciach w zmywarce totalnie wyblakło, natomiast kubek z forum GOLFA ma trwalszy nadruk, minusem znowu jest to że w środku wygląda jak by popękał, nie wiem dlaczego.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki pisze:ok, cheles jak tylko dostane od Turanka logotyp, wyślę zapytanie do mojego znajomego który robi takie rzeczy ile by sobie za to policzył, no i jeszcze kogoś z allegro się zapyta.
Mam kubek z forum Renault, kiedyś byłem zakochany w tej marce aż nie kupiłem nowego Reno i nie przejechałem się Vw, nadruk na kubku jest bardzo słaby po paru myciach w zmywarce totalnie wyblakło, natomiast kubek z forum GOLFA ma trwalszy nadruk, minusem znowu jest to że w środku wygląda jak by popękał, nie wiem dlaczego.
To zależy z jak wykonano nadruk na kubku i z jakiego materiału jest wykonany kubek. Będziemy pewnie musieli sprawdzić i przedstawić kolegom dwa warianty/opcje: tańszą i droższą. Zobaczymy jaka będzie różnica.
aki pisze:natomiast kubek z forum GOLFA ma trwalszy nadruk, minusem znowu jest to że w środku wygląda jak by popękał, nie wiem dlaczego.
no bo on Ci popękał
temperaturka kolego, temperaturka
szkliwo słabe
tu się zgodzę, poszli po kosztach, dlatego nasze kubki muszą być lepszej jakości.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.