Nad lotką cosik będę coraz bardziej myślał chyba...
Touran aka lock
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
dzieki panowie
aki, koszulki tylko tymczasowo ,maja nie brudzic siedzen ,jak musialem wracac z budowy w calym opakowaniu
,w realu zdecydowanie lepiej wygladaja,a co do lotki efekt
kolega Nico02 pisal aby zalozyl temat aby grupowo kupic i jeden lakiernik polakierowal w pakiecie wszystkie wtedy mozna uzyskac dobra cene ,mam kolege ktory sie tym zajmuje,wiec jesli byliby chetni niech jeszcze pare osob napisze pw, lub odrazu zalozyc nowy temat 
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Ja tam jestem chętny tylko... jak wyobrażasz sobie lakierowanie? każdy ma inny kolor a to już większa robota dla lakiernika bo trzeba zmieniać bazy a to się łączy z myciem sprzętu itplock00 pisze: kolega Nico02 pisal aby zalozyl temat aby grupowo kupic i jeden lakiernik polakierowal w pakiecie wszystkie wtedy mozna uzyskac dobra cene ,mam kolege ktory sie tym zajmuje,wiec jesli byliby chetni niech jeszcze pare osob napisze pw, lub odrazu zalozyc nowy temat
Ja się mogę dołączyć do grupowego zamówienia gołego spojlera... lakierowanie mam prawie za darmo
PS. takie pytanie jeszcze o spojler... widziałem, że jest on w środku pusty, nie ma problemu z przyklejeniem go do klapy i jak później z wytrzymałością? robiłeś jakieś testy mocowania