Dzisiaj dwa auta brata wypucowane. Najlepiej spodobał mu się środek do usuwania smoły z karoseri.
I do tego założona czarna ramka zamiast srebnej. Skompletowałem już czarny środek z chromami od T3.
marcin975 pisze: za nawiewy od T3. Ja też powoli kompletuję.Kupowałeś w ASO czy używka?
Tylko ramka/konsola radia jest z ASO. Na alledrogo, ciężko trafić. A tak przynajmniej mam pewność, że nie porysowana. Reszta używka od jednego dostawcy z alledrogo. Zrobię fotki to dodam środek jak wygląda.
[/code]
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
GioW,
A żebyś wiedział, że myślę nad tym. Wiem, że nie wszystko by działało, ale przynajmniej klima, ustawienie manual i podświetlenie. Gdyby to zagrało to zmieniłbym z miejsca. DLUGI-74,
Dokładnie ważne, że chłodzi. A w to lato najlepiej to wiem. W poprzednim aucie nie miałem klimy i wiem co to znaczy: :wsiąść do piekarnika".
cheles pisze:GioW,
A żebyś wiedział, że myślę nad tym. Wiem, że nie wszystko by działało, ale przynajmniej klima, ustawienie manual i podświetlenie. Gdyby to zagrało to zmieniłbym z miejsca.
Myślałem, że trzeba tylko ten panel wymienić
P.S. nie boisz się, że CB pogruchocze Ci kolano podczas tfu tfu jakieś stłuczki
cheles pisze:GioW,
A żebyś wiedział, że myślę nad tym. Wiem, że nie wszystko by działało, ale przynajmniej klima, ustawienie manual i podświetlenie. Gdyby to zagrało to zmieniłbym z miejsca. DLUGI-74,
Dokładnie ważne, że chłodzi. A w to lato najlepiej to wiem. W poprzednim aucie nie miałem klimy i wiem co to znaczy: :wsiąść do piekarnika".
Cheles ja w Touranie mam klimatronik a w Caddy-laku zwykła klime i jakoś to mi nie przeszkadza .Tak jak napisałeś ważne ze chlodzi.