Zresztą sam się wożę codziennie w recaro (model na 83 kg)

Nosidełko jeśli mogę zaproponować to: Maxi Cosi CabrioFix rewelacja i poszukaj używki .Ja takie miałem i jest rewelacja dzieciak siedzi jak król...GioW pisze:To wiem - to jest pewniak na później - i na bank nowyMarekk pisze:A jak dorosnie kupić np. Recaro jest sprawdzony oraz jest od 9-36 kgwięc starczy ci na dłużej...
Najgorzej z tym nosidłem pioruńskim ale może coś poszukam razem z wózkami, żeby też było to mobilne... w końcu dziadki się zobowiązały do kupna pierwszego wózka
Potwierdzam Romer solidna firma.marynarz75 pisze:Ja z czystym sercem moge polecic ROMERA... Oba chlopaki maja te foteliki starszy 5 latek ma w kategori 18-36kg, mlodszy 3 latek w kategori 9-18kg ( wlasciwie jest na sprzedaz). Oba z isofix oczywiscie. Sa dobrze wykonczone i co wazne tapicerka latwo sia sciaga i daje wyprac bezproblemowo. W klasie 0-13 kg mielismy nosidlo firmowe do wozka firmy Emmaljunga - wozek byl pancerny, wytrzymal 2 chlopakow i calkiem niedawno poszedl dalej do ludzi...
Ja bym powiedział, że można przewozić w foteliku przodem do kierunku jazdy.cheles pisze:Chyba nie, dopiero od 11 lat tak mi się wydaje, kiedyś o tym czytałem.matti1535 pisze:Moje pytanie brzmi, czy mogę w foteliku wozić z przodu 5-letnią córkę? Waga 22 kg.
Szkoda, ale powiem Ci że ten "Szwedzki Potwór" zrobił na mnie wrażenie i coś czuję, że sobie taki sprawię.marynarz75 pisze:Nie mówie NIE, ale niestety juz sprzedany...GioW pisze:A chcesz go sprzedać chyba że planujesz Hattrick