Klubowy kubek - głosowanie
- borge
- Przeglądacz
- Auto:: Nissan X-Trail
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
dorzuce swoje 2 gr ; ) glosowalem na kubek nr 4, po pierwsze jestem herbaciarzem
dlatego kubek kawowy nie dla mnie, po drugie lubie prostote, po trzecie z doswiadczenia
wiem ze kubki o wymyslnych ksztaltach sa wraz z plynami malo stabilne i trudne do umycia wewnatrz
BTW mialem kiedys 'kubek magiczny' jakiejs niemieckiej firmy farmaceutycznej reagujacy
na temperature i po pewnym czasie magia sie skonczyla, przestal reagowac na zmiany temperatury
pozdrawiam
dlatego kubek kawowy nie dla mnie, po drugie lubie prostote, po trzecie z doswiadczenia
wiem ze kubki o wymyslnych ksztaltach sa wraz z plynami malo stabilne i trudne do umycia wewnatrz
BTW mialem kiedys 'kubek magiczny' jakiejs niemieckiej firmy farmaceutycznej reagujacy
na temperature i po pewnym czasie magia sie skonczyla, przestal reagowac na zmiany temperatury
pozdrawiam
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Zostały jeszcze tylko 3 dni do końca głosowania na klubowy kubek. Fanom fotografii polecam to:
http://allegro.pl/kubek-termiczny-jak-o ... 26831.html
http://allegro.pl/kubek-termiczny-jak-o ... 26831.html
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Kubek wybrałem. Pewnie będę jedyny który go wybrał
Ja kawy nie piję. Herbatę też sporadycznie, ale skoro chłopaki robią coś pożytecznego to się dołączam i zakupię.
Choćby tylko po to, żeby długopisy w nim trzymać na biurku
Wiem, ile trudu kosztuje zorganizowanie czegoś (patrz. inne gadżety) a zainteresowanie raczej zawsze średnie.

Ja kawy nie piję. Herbatę też sporadycznie, ale skoro chłopaki robią coś pożytecznego to się dołączam i zakupię.
Choćby tylko po to, żeby długopisy w nim trzymać na biurku

Wiem, ile trudu kosztuje zorganizowanie czegoś (patrz. inne gadżety) a zainteresowanie raczej zawsze średnie.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Może i Niko02 ma rację.
Może to rozwiązanie - zwiększyć liczbę postów i prawa dostępu do forum. Np do dział giełda, manuale, mój touran.
I tak forum jest prowadzone przez kilkunastu fanatyków zmian i modów.
I może zacząć się specjalizować dla mniejszej liczby użytkowników, ale za to biorących udział w życiu forum, a nie tylko załatwić problem i spadać.
Trzeby by zastanowić się nad jakimś "programem lojalnościowym".
A co do gadżetów - przecież można ogólnodostępnie podać co można kupić z gadżetów i niech kupują jeżeli będą chcieli, a na wybór gadżetów nie będą mieli wpływu.
A jeżeli wąska grupa, która zrzyła się z forum, zna się po imieniu i wie, że może na siebie liczyć to chyba świadczy tylko o nas i trzeba zasłużyć by dostać się do naszego grona.
OT;
Wygrał kubek wzoru numer 2

Może to rozwiązanie - zwiększyć liczbę postów i prawa dostępu do forum. Np do dział giełda, manuale, mój touran.
I tak forum jest prowadzone przez kilkunastu fanatyków zmian i modów.
I może zacząć się specjalizować dla mniejszej liczby użytkowników, ale za to biorących udział w życiu forum, a nie tylko załatwić problem i spadać.
Trzeby by zastanowić się nad jakimś "programem lojalnościowym".
A co do gadżetów - przecież można ogólnodostępnie podać co można kupić z gadżetów i niech kupują jeżeli będą chcieli, a na wybór gadżetów nie będą mieli wpływu.
A jeżeli wąska grupa, która zrzyła się z forum, zna się po imieniu i wie, że może na siebie liczyć to chyba świadczy tylko o nas i trzeba zasłużyć by dostać się do naszego grona.
OT;
Wygrał kubek wzoru numer 2
- wulkan
- Użytkownik
- Auto:: 1T2, 2.0 AZV 136KM
- Imię:: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
a może admin sprawdzić na co zagłosowałem? ;p chyba 2 ale podobał mi sie ten automagiczny i teraz nie pamiętam heh
nie czepiajcie się, kazdy jest wolnym cżłowiekiem i może jest zrzeszony w wielu forach/klubach, są fora o różnych uprawnieniach i dostępnościach do treści, mozna się pobawić ale chyba nie taka jest idea grup i stowarzyszeń, zawsze będzie duża ilośc 'jednorazowych' użytkowników albo i tylko biernych słuchaczy tak to juz jest
trzeba sie zastanowić czy chodzi o konkretna bazę wiedzy czy o np. sklep?...
sorry za oft-a
nie czepiajcie się, kazdy jest wolnym cżłowiekiem i może jest zrzeszony w wielu forach/klubach, są fora o różnych uprawnieniach i dostępnościach do treści, mozna się pobawić ale chyba nie taka jest idea grup i stowarzyszeń, zawsze będzie duża ilośc 'jednorazowych' użytkowników albo i tylko biernych słuchaczy tak to juz jest
trzeba sie zastanowić czy chodzi o konkretna bazę wiedzy czy o np. sklep?...
sorry za oft-a