RNS 510 komunikaty drogowe.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
tzn. dokładnie co ?
jezeli chodzi o to zeby radio przełączylo sie na stacje ktora nadaje komunikat to funkcja jak dobrze pamietam TP ... jak bede przyradiu to sprawdze dokladnie ale z tego co kojaze dawno temu takie komunikaty nadawal RMF FM lub Zetka i moje "stare" radio sony przełączało jak tylko sie zaczynaly potem wracalo na poprzednia funkcje ale od dawna juz nie kojaze zeby radia nadawaly te komunikaty
Powinni to zstapic funkcja TMC ale .... no własnie polska to dziwny kraj czasmi chca isc do przodu ale zapominaja o "podstawach" ....
no chyba ze jeszcze o cos innego ci chodzi ?
jezeli chodzi o to zeby radio przełączylo sie na stacje ktora nadaje komunikat to funkcja jak dobrze pamietam TP ... jak bede przyradiu to sprawdze dokladnie ale z tego co kojaze dawno temu takie komunikaty nadawal RMF FM lub Zetka i moje "stare" radio sony przełączało jak tylko sie zaczynaly potem wracalo na poprzednia funkcje ale od dawna juz nie kojaze zeby radia nadawaly te komunikaty

Powinni to zstapic funkcja TMC ale .... no własnie polska to dziwny kraj czasmi chca isc do przodu ale zapominaja o "podstawach" ....
Ostatnio zmieniony czw wrz 27, 2012 19:36 przez RedArt, łącznie zmieniany 2 razy.
- cheles
- Władca postów
Funkcję TP mam włączoną. No właśnie kiedyś radio się przełaczało na komunikaty drogowe szczególnie na rozgłośnię z Toruniaredart pisze:tzn. dokładnie co ?

-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Jeśli chodzi o tmc to w Polsce ani razu nic mi nie pokazało.
Za to w Niemczech to i owszem.
A jak włączę TP to głównie na PR1 się przełącza
A jak włączę TP to głównie na PR1 się przełącza
Ostatnio zmieniony czw wrz 27, 2012 19:35 przez tomel, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheles
- Władca postów
znalazłemw siecitomel pisze:Jeśli chodzi o tmc to w Polsce ani razu nic mi nie pokazało.
Pewnego razu, KRRiTV znowelizowała ustawę o rozgłośniach regionalnych i ogólnopolskich, skutkiem tej ustawy było zakazanie rozgłośni RMF nadawanie komunikatów Traffic...
Oczywiście funkcja działa w krajach zachodniej Europy, gdzie nie mają KRRiTV
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
znalazlem takie cos niestety niezbyt dobre wiesci 
http://20lat.rmf.fm/tiki-index.php?page=Traffi%C4%87
tomel mi ani razu na 1 nie przełączyło ... moze tylko wawa w PR1 ma trafic ... ech ten kraj nie ma to jak popsuc cos co gdzie indziej działa ...

http://20lat.rmf.fm/tiki-index.php?page=Traffi%C4%87
tomel mi ani razu na 1 nie przełączyło ... moze tylko wawa w PR1 ma trafic ... ech ten kraj nie ma to jak popsuc cos co gdzie indziej działa ...