Tomalah pisze:Nadal żyję w niepewności. Nie małem kolejnej okazji na złębianie tematu. Muszę chyba umówić z Rauko albo jak będę walczył ze sterownikiem kierownicy w warsztacie to będę robił dochodzenie.
Z Rauko będę chciał się spotkać w następny weekend (jak pogoda pozwoli) muszę wymienić bordnetz (wiem wymiana to pikuś jest manual na forum, ale kodowania żebym nie pierdzielił) a w ten weekend przymierzę się do montażu lampek pod siedzeniami i jak już bordnetz będę wymieniać to pozostanie mi tylko podłączenie.
Ostatnio zmieniony śr paź 10, 2012 09:45 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomalah pisze:MOże bym się podłączył, jak nie będzie miał nic przeciwko. A bordnetz kupowałeś sam czy Rauko ma mieć, bo też o tym myślę, tak na przyszłość.
bordnetz kupiłem u Jarrego, a zawsze we trzech będzie raźniej W razie czego dam znać jak się umówię na PW.
cheles pisze:Z Rauko będę chciał się spotkać w następny weekend (jak pogoda pozwoli) muszę wymienić bordnetz (wiem wymiana to pikuś jest manual na forum, ale kodowania żebym nie pierdzielił) a w ten weekend przymierzę się do montażu lampek pod siedzeniami i jak już bordnetz będę wymieniać to pozostanie mi tylko podłączenie.
ja w sobote pewnie bede w wawie, wiec moge pomoc....
cheles pisze:Z Rauko będę chciał się spotkać w następny weekend (jak pogoda pozwoli) muszę wymienić bordnetz (wiem wymiana to pikuś jest manual na forum, ale kodowania żebym nie pierdzielił) a w ten weekend przymierzę się do montażu lampek pod siedzeniami i jak już bordnetz będę wymieniać to pozostanie mi tylko podłączenie.
ja w sobote pewnie bede w wawie, wiec moge pomoc....
Zadzwonię jak znajdę czas ale bardziej myślę o niedzieli.
[ Komentarz dodany przez: jeżu: Sro Paź 10, 2012 08:42 ] Panowie tematy spotowe są w innym temacie.... tu trzymajcie się prezentacji Waszych autek Waszej grupy.... zgodnie z tematem.
Ostatnio zmieniony śr paź 10, 2012 08:44 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tak czuję (patrząc na pogodę i inne okoliczności), że mój wyjazd do Niemiec nie odbędzie się w ten weekend, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Dam znać wieczorem co i jak i najwyżej jak ktoś będzie zainteresowany to podjedzie w ten weekend
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:Coś tak czuję (patrząc na pogodę i inne okoliczności), że mój wyjazd do Niemiec nie odbędzie się w ten weekend, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Dam znać wieczorem co i jak i najwyżej jak ktoś będzie zainteresowany to podjedzie w ten weekend
Proponuję w niedzielę. W sobotę ma padać a w niedzielę zapowiadają bez opadów jakieś słońce i 13C