Niestety A nie miałem okazji testować, ani nie widziałem, żeby ktoś to miał, ale teoretycznie jest wcześniejszą wersją B z tymi samymi możliwościami (ale to teoria potwierdzona tylko przez tabelkę ze strony ross-techu, a nie w praktyce, więc niestety na własne ryzyko ). Zapytaj użytkownika niko02 jaką on ma - może ma A to CI potwierdzi. Bo na 100% miał jakąś w werji Premium, tylko nie jestem o końca przekonany czy 3C0, czy 5N0
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Witam
Co do centralki 5N0035730B to centralka wymagająca obsługi rsap ... działa bez problemu po rsap ... ksiażka lista połączeń itp wsyztsko idealnie ... nietety brak innych opcj co prawda RNS pokazuje w media bluetooth ale ale nic wiecej sie nie zrobi.
Według ROSSTECH "bardzo" dobrą centralka była by 5N0035730C ... rsap ale rowniez "zwykłe" połaczenie bluetooth - tylko PBAP niby niewiadome - wydaje byc sie idealna ale niestety nie moge jej dopaść i przetestowac .... wiec poki co uzywam B.
Najnowsze POI do RNS - 21.10.2013 Mój chomik - redart_vw
redart pisze:
Według ROSSTECH "bardzo" dobrą centralka była by 5N0035730C ... rsap ale rowniez "zwykłe" połaczenie bluetooth - tylko PBAP niby niewiadome - wydaje byc sie idealna ale niestety nie moge jej dopaść i przetestowac .... wiec poki co uzywam B.
No to nie trać kasy na C, bo chłopaki z forum OCP testowali, a konkretnie to Enriquez i HFP nie działa - tylko rSap.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Dzięki koledze Jarry dostałem centralkę 5P0 862 335 A i potwierdzam, że działa z czerwonymi zegarami i nie ma rsap. Po montażu menu "phone" od razu się pojawiło. Jarry wielkie dzięki.
Pytanko, czy jest możliwość aby zwiększyć głośność mikrofonu? W Caddym jakoś bardzo cicho nie jest i troszkę by się podkręcić przydało. Może gdzieś w adaptacjach?
Macie pomysł ?
QQRYDZA pisze:Zainwestuj najpierw w pełny fis Znacznie ułatwi ci to później sprawę z centralką
QQ wiem, że tak byłoby dobrze ale może ktoś ma doświadczenie w tym zakresie.
Pełny FIS planuje na wiosnę zmienić tyle, że pewnie z czerwonymi zegarami, a jak czytam to nie wszystkie centralki współpracują.
Na razie poluję na centralkę.
I teraz czy premium obsłuży RNS plus kiera przy 1/2 FIS. Zależy mi, żeby przycisk odbierz/mute działał na kierze oraz kto dzwoni na RNS oraz wybieranie numeru.
Witajcie, podpowiedzcie proszę jaki moduł będzie umożliwiał obsługę telefonu przez rns510? Nie mam kierownicy multi. Mam pelny fis, na którym wyswitla sie informacja o nadchodzącym połączeniu. Po podlaczeniu modułu 5P0-862-335 mogę odbierac połączenia jedynie manetką. na rns 510 przycisk phone jedynie wycisza dźwięk. .. rns 510 nie wyswietla żadnych opcji telefonu.
Dziękuję. W tzw. między czasie udało mi się zdobyć 5P0-862-335D wszystko hula jak trzeba. Teraz zastanawiam się jak i czy w ogóle można przy tym zestawiekorzystać z opcji obsługi głosowej?
qoocam pisze:Dziękuję. W tzw. między czasie udało mi się zdobyć 5P0-862-335D wszystko hula jak trzeba. Teraz zastanawiam się jak i czy w ogóle można przy tym zestawiekorzystać z opcji obsługi głosowej?
... mam taki sam moduł tylko, że z kierą 1T3 i obsługa głosowa działa bez problemu