Eeee tam. Każdy robi co mu się podobaarczitu pisze:Odnośnie pomysłu kolegi z pierwszego postu, to osobiście uważam, tak jak ktoś już napisał, że Touran to nie auto do tego typu modyfikacji.
podswietlenie grill
-
manius
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
przynajmniej cos sie dzieje, odnośnie policji, to was zaskocze, bo to nie jest zabronione,
i nic nie powiedza, a to wiem akurat z pierwszej reki...
przepis w skrocie mowi ze nie wolno montowac swiatel innych niz biale /zółte (naciagane), ze szczegolnym wskazaniem na czerwone i niebieskie,ktore sa zarezerwowane dla sluzb mundurowych.
swiatla nie moga rowniez migac,mrugac i wysylac tego typu sygnałow swietlnych.
kiedys kolega mial zamontowana stopke która zapalała sie od srodka i rozchodzila na boki po czym juz swiecila swiatlem ciaglym, policja przy kontroli byla ok.
zielony touran z hulkiem, to samochod z filmu wszyscy i wściekli: Tokio drift
przepis w skrocie mowi ze nie wolno montowac swiatel innych niz biale /zółte (naciagane), ze szczegolnym wskazaniem na czerwone i niebieskie,ktore sa zarezerwowane dla sluzb mundurowych.
swiatla nie moga rowniez migac,mrugac i wysylac tego typu sygnałow swietlnych.
kiedys kolega mial zamontowana stopke która zapalała sie od srodka i rozchodzila na boki po czym juz swiecila swiatlem ciaglym, policja przy kontroli byla ok.
zielony touran z hulkiem, to samochod z filmu wszyscy i wściekli: Tokio drift
kto jak nie my
- BigBratl12
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0TDI BKD DSG 06r
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
manius napisał ;
a ja z drugiej ręki wiem akurat
, że światła są albo obowiązkowe albo dodatkowe ale określone w odpowiednich przepisach a wszystko co ponad to to jest be...
przynajmniej cos sie dzieje, odnośnie policji, to was zaskocze, bo to nie jest zabronione,
a ja z drugiej ręki wiem akurat
-
manius
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
ha, czyli jednak nie tylko ja oszalalem

zdjecie zrobione w regionalnej gazecie TEMI z Tarnowa, widac jak widac,ale chlodnica jest podswietlona, pod zderzakiem podswietlenie no i oczywiscie jak to w BMW lampy.
czyżby świat szukał nowych trendów...???
co do mojego projektu, zamowilem paski diodowe białe, niestety poki co jestem w delegacji, wiec i mozliwosci mniejsze,ale dam znac jak cos zmodyfikuje. pozdro

zdjecie zrobione w regionalnej gazecie TEMI z Tarnowa, widac jak widac,ale chlodnica jest podswietlona, pod zderzakiem podswietlenie no i oczywiscie jak to w BMW lampy.
czyżby świat szukał nowych trendów...???
co do mojego projektu, zamowilem paski diodowe białe, niestety poki co jestem w delegacji, wiec i mozliwosci mniejsze,ale dam znac jak cos zmodyfikuje. pozdro
kto jak nie my