Pożegnanie z Touranem
-
- Przeglądacz
- Auto:: VW POLO CROSS 1.4 TDI +
- Imię:: Michal
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Pożegnanie z Touranem
Witam
Dziś sprzedałem swojego Czarnego Tourana (tak wymusiła sytuacja) i chciałem się z wami pożegnać ale nie mówić całkiem do widzenia bo będę tu zaglądał bo można się wiele ciekawego dowiedzieć i liczyć na pomoc a i tak wcześniej już kupiłem samochód ze stajni VW tylko że troszke mniejszy ale też piękny jak Touran a jest nim VW Polo CROSS 1.4 TDI 07r. i jest w trakcie naprawy
Jak będę potrzebował pomocy z tym autkiem (oby nie) to się będę zwracał do grona fachowców.
Trzymajcie się!!
WESOŁYCH ŚWIĄT dla forumowiczów
Dziś sprzedałem swojego Czarnego Tourana (tak wymusiła sytuacja) i chciałem się z wami pożegnać ale nie mówić całkiem do widzenia bo będę tu zaglądał bo można się wiele ciekawego dowiedzieć i liczyć na pomoc a i tak wcześniej już kupiłem samochód ze stajni VW tylko że troszke mniejszy ale też piękny jak Touran a jest nim VW Polo CROSS 1.4 TDI 07r. i jest w trakcie naprawy
Jak będę potrzebował pomocy z tym autkiem (oby nie) to się będę zwracał do grona fachowców.
Trzymajcie się!!
WESOŁYCH ŚWIĄT dla forumowiczów
Ostatnio zmieniony czw gru 20, 2012 23:35 przez Michall, łącznie zmieniany 1 raz.
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
No nie powiedziałbymkamiloos pisze: Silnik jest naprawde ten 1.4 udany

Niestety w Polo 2005-2009 to praktycznie jedyne wyjście, 1.9 to rzadkość.
Ale najważniejsze, że VW

-
- Przeglądacz
- Auto:: VW POLO CROSS 1.4 TDI +
- Imię:: Michal
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Koledzy jak fundusze pozwolą to tak jak kolega Eljot pisze to wrócę z Touranem do was ale ciotkę młodszym (08-09) ale to tylko mżenia.
Kolego admin i na tą moc też damy rade już kupiony większy intercooler, i jak wszystko pomaluję, poskładam to od razu dostanie lekkiego wirusa tak na 90 KM, a właśnie jest ciężko kupić 1.9 .
A tak na marginesie u mnie w okolicy jest Lupo 1.4 TDI i jest zrobione na 103 KM i powiem ci ze Touran seria nie dał byrady.
A kulturę pracy jakoś się przeżyje, wiem chodzi jak traktorek do trawy.
Kolego admin i na tą moc też damy rade już kupiony większy intercooler, i jak wszystko pomaluję, poskładam to od razu dostanie lekkiego wirusa tak na 90 KM, a właśnie jest ciężko kupić 1.9 .
A tak na marginesie u mnie w okolicy jest Lupo 1.4 TDI i jest zrobione na 103 KM i powiem ci ze Touran seria nie dał byrady.
A kulturę pracy jakoś się przeżyje, wiem chodzi jak traktorek do trawy.