Dzieciobus
- wojteq
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Szczerze powiedziawszy nie znam się. Ale to chyba ma związek z ujemnymi temperaturami na zewnątrz.
Do gościa mam zaufanie, bo w poprzedniku, gdzie też mi ogarniał, przyciemnienie po 5 latach wyglądało dalej cymes, więc wolę nie kombinować.
Do gościa mam zaufanie, bo w poprzedniku, gdzie też mi ogarniał, przyciemnienie po 5 latach wyglądało dalej cymes, więc wolę nie kombinować.
sz.p.bartek pisze:Duża masa a do tego ryje przodem jak dzik.
- wojteq
- Przeglądacz
Dobra 3kkm za nami to skrobnę kilka słów, bo silnik dość rzadki na forum.
- jeździ się całkiem przyjemnie, podpowiadacz biegów z reguły się nie myli, jedynie redukcje zbyt późno podpowiada i warto to zrobić nieco wcześniej,
- spalanie wychodzi niecałe 6 litrów po mieście, na a4 do wrocławia 5,3 przy spokojnej jeździe i coś 5,7 przy tempomacie ustawionym na ~135 km/h,
- ekodrajwing udało mi się poprawić, rekord to 4,2 litra
- ubytków oleju nie stwierdziłem,
- z ultragripów jestem zadowolony, sprawdziły się w górach,
- na razie zero usterek.
P.S. jak wyszukuje adres forum w googlu to novel zgłasza mi wirusa na adresie strony forumowej
- jeździ się całkiem przyjemnie, podpowiadacz biegów z reguły się nie myli, jedynie redukcje zbyt późno podpowiada i warto to zrobić nieco wcześniej,
- spalanie wychodzi niecałe 6 litrów po mieście, na a4 do wrocławia 5,3 przy spokojnej jeździe i coś 5,7 przy tempomacie ustawionym na ~135 km/h,
- ekodrajwing udało mi się poprawić, rekord to 4,2 litra
- ubytków oleju nie stwierdziłem,
- z ultragripów jestem zadowolony, sprawdziły się w górach,
- na razie zero usterek.
P.S. jak wyszukuje adres forum w googlu to novel zgłasza mi wirusa na adresie strony forumowej
- marnon
- Zaawansowany
- Auto:: Golf V variant
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
widzę że też jesteś ze śląska podaj namiary na ten zakład - to jest robione folią ? czekam na więcej zdjęć, ładne autkowojteq pisze:Szczerze powiedziawszy nie znam się. Ale to chyba ma związek z ujemnymi temperaturami na zewnątrz.
- wojteq
- Przeglądacz
Robione folią. W poprzednim też miałem i po 5 latach jak poszedł do żyda, zero ubytków/problemów.
http://auto-sonar.com/
W przypadku cityline nie miałem takie go dylematu bo był tylko 1.6 90/105KM.
Ale myślę, że będziecie zadowoleni z wyboru, wiadomo osiągi są słabsze od 2.0, ale jak dla moich potrzeb wystarczające. Oczywiście spora różnica w cenie do tego.
http://auto-sonar.com/
ups nie zauważyłem pytaniaGioW pisze:O proszę, że wcześniej się nie odezwałeś.
A ja szukałem opinii o tym silniku bo na firmę kupowaliśmy Caddy'laka i mieliśmy do wyboru 1.6 (wybrany) i 2.0 TDI![]()
No to widzę po Twoich postach, że daje radę ten silniczek to super
Ale myślę, że będziecie zadowoleni z wyboru, wiadomo osiągi są słabsze od 2.0, ale jak dla moich potrzeb wystarczające. Oczywiście spora różnica w cenie do tego.
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Dokładnie różnica w cenie galaktycznawojteq pisze:ups nie zauważyłem pytania![]()
1.6 TDI i skrzynia 5 = 2.0 TDI i skrzynia 6 + 17tys netto
Więc został zakupiony 1.6, po świętach ma być na firmie to przetestuje różnice między 1.6 a 2.0