Kraków
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
I ja sie wypowiem, pewnie kazdy bedzie sapał do mnie ale podejscie paru ślązaków , nie miłe,mnie sie nie podobało... wielkie ale...
sobek187, wyskoczyłeś z tekstem ze Ty nie bedziesz sie ruszał 150 km na śląsk(zawsze działa to w obie strony) , nie będe tego tłumaczył jak ja to zrozumiałem.... ja wyraziłem chęc przybycia do krakowa mam ok.200Km do przejechania, i wedłóg Twojego myślenia....mnie u Was nie ma.....dziekuje za zaproszenie...
sobek187, wyskoczyłeś z tekstem ze Ty nie bedziesz sie ruszał 150 km na śląsk(zawsze działa to w obie strony) , nie będe tego tłumaczył jak ja to zrozumiałem.... ja wyraziłem chęc przybycia do krakowa mam ok.200Km do przejechania, i wedłóg Twojego myślenia....mnie u Was nie ma.....dziekuje za zaproszenie...
- wulkan
- Użytkownik
- Auto:: 1T2, 2.0 AZV 136KM
- Imię:: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
normalnie jestem w szoku co się tu dzieje, proszę o luuuz, spoty sa po to by integrować a nie dzielić. Gospodarze proponują i gospodarze zapraszają bo przecież są u siebie i tak to chyba powinno wyglądać.
Ja bardzo chętnie się wybiorę i Was poznam, tym bardziej że okolica i miasto piękne, tak jak i zapewne wasze autka
Zaproponujcie jeszcze godzinę bo umknęło albo nie doczytałem, a musiałbym się odpowiednio urwać by dotrzeć...
15 luty
1. Puchal's
2. Sobek187
3. wulkan
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ja bardzo chętnie się wybiorę i Was poznam, tym bardziej że okolica i miasto piękne, tak jak i zapewne wasze autka

Zaproponujcie jeszcze godzinę bo umknęło albo nie doczytałem, a musiałbym się odpowiednio urwać by dotrzeć...
15 luty
1. Puchal's
2. Sobek187
3. wulkan
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
lock00, ją nie będę sapal, ale sposób w jaki zostałem tutaj potraktowany i reszta ludzi że slaska nie jest zbyt przyjemny, dobrze że Ty zauważyłes niewłaściwe zachowanie kolegi Sobka wobec nas więc nie dziw się że podniosło się ciśnienie. myślę że zareagowalbyś podobnie.
Chciałem pomoc żeby to miało ręce i nogi. niestety jak widać ludzie że śląska nie wszystkim odpowiadają i dorabia się dziwne historyjki do tego co mówimy i robimy.
Nikomu z nas żadna sława nie odbila jak napisał jeden z kolegów. zresztą o jakiej sławie tu mowa? bo ktoś nas pochwalił że potrafimy sie zorganizować. Zamiast brać przykład co rusz dostajemy po głowie od ludzi z forum którzy są do nas uprzedzeni.
My zawsze zapraszamy do nas na spotkania, nikogo nie odrzucamy i sami też chętnie spotykamy się z innymi. szkoda że tego nikt nie zauważa. Niestety po raz kolejny zostaliśmy obrazeni, ale przyjmujemy to "na klate".
Pozdrawiam i życzę udanego spota.
Chciałem pomoc żeby to miało ręce i nogi. niestety jak widać ludzie że śląska nie wszystkim odpowiadają i dorabia się dziwne historyjki do tego co mówimy i robimy.
Nikomu z nas żadna sława nie odbila jak napisał jeden z kolegów. zresztą o jakiej sławie tu mowa? bo ktoś nas pochwalił że potrafimy sie zorganizować. Zamiast brać przykład co rusz dostajemy po głowie od ludzi z forum którzy są do nas uprzedzeni.
My zawsze zapraszamy do nas na spotkania, nikogo nie odrzucamy i sami też chętnie spotykamy się z innymi. szkoda że tego nikt nie zauważa. Niestety po raz kolejny zostaliśmy obrazeni, ale przyjmujemy to "na klate".
Pozdrawiam i życzę udanego spota.
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2013 23:48 przez LYJO, łącznie zmieniany 1 raz.
- kurik
- Zaawansowany
- Auto:: VW Touran 1,9 TDI 2004
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
GioW pojechałeś teraz po rajtach mi i moim kolegom. Sprawę spota i wypowiedzi przemilczę bo trzeba trzymać fasonGioW pisze:Kamila róbcie sobie tego spota sami w Krakowie, nawet jak Was się zbierze 2-3 osoby to już sukces. Widzę, że chłopakom ze śląska trochę uderzyła sława... to, że potrafią się zorganizować - chwała im za to... ale po co psuć atmosferę innym.
LYJO słusznie stwierdził, że bez daty nie ma co się rozwodzić, ale jak już Puchal's i sobek napisali datę 15-16.02 to po cholerę forest wyjeżdżał ze swoim postem.
Ustosunkujcie się do terminów z Krakowa i tyle, nie chcecie nie przyjeżdżajcie, ale nie musicie udowadniać na każdym kroku jacy z was super ludzie - jakiś kompleks ślązaka czy co... już przerabiałem podobny temat w innym fanklubie

Ps.
Wrzućcie na bieg jałowy

-
- Użytkownik
- Auto::
- Imię:: TOMEK
Afera
Witam jako zarejestrowany użytkownik tego forum się odezwę chociaż miałem tego nie robić.
Po pierwsze ja tez jestem z małopolski i na początku też się zapisałem do grupy Małopolskiej i co i nic, żadnego kontaktu, nie mówiąc o jakiejkolwiek pomocy lub rady w obsłudze zakupionego Touranka. Poczytałem forum i pojechałem na Spota do grupy Śląskiej i co??
Inny świat, byłem z synem i zostałem przyjęty jak stary znajomy, każdy chciał mi pomóc na pytania o autku, łącznie z Vagowaniem, i przywiezieniem na spot zamówionych np. olejów i innych części do autka. Więc zaraz przepisałem się do grupy Śląskiej i to był strzał w 10-tkę.
Więc proszę też nie pisać, na Ślązaków nic złego!! Ja nie jestem żadnym Ślązakiem, i wydaje mi się, że Oni /Ślązacy/, mogli by o nas napisać gorole i takie tam. A wpisy zróbmy sobie spota tylko z Małopolski... Szkoda słów, brak kultury no i jakieś kompleksy etniczne niektórzy tu koledzy i koleżanki maja, powodzenia. Jestem z Małopolski i już nigdy bym się nie zapisał do tej grupy nie mówiąc o spocie. Biorę zabawki i idę do innej piaskownicy, bo tu krzyczą a nic nie robia, brak pomysłów.
Po pierwsze ja tez jestem z małopolski i na początku też się zapisałem do grupy Małopolskiej i co i nic, żadnego kontaktu, nie mówiąc o jakiejkolwiek pomocy lub rady w obsłudze zakupionego Touranka. Poczytałem forum i pojechałem na Spota do grupy Śląskiej i co??
Inny świat, byłem z synem i zostałem przyjęty jak stary znajomy, każdy chciał mi pomóc na pytania o autku, łącznie z Vagowaniem, i przywiezieniem na spot zamówionych np. olejów i innych części do autka. Więc zaraz przepisałem się do grupy Śląskiej i to był strzał w 10-tkę.
Więc proszę też nie pisać, na Ślązaków nic złego!! Ja nie jestem żadnym Ślązakiem, i wydaje mi się, że Oni /Ślązacy/, mogli by o nas napisać gorole i takie tam. A wpisy zróbmy sobie spota tylko z Małopolski... Szkoda słów, brak kultury no i jakieś kompleksy etniczne niektórzy tu koledzy i koleżanki maja, powodzenia. Jestem z Małopolski i już nigdy bym się nie zapisał do tej grupy nie mówiąc o spocie. Biorę zabawki i idę do innej piaskownicy, bo tu krzyczą a nic nie robia, brak pomysłów.
Ostatnio zmieniony czw sty 10, 2013 11:19 przez Użytkownik usunięty, łącznie zmieniany 1 raz.