Awaria wspomagania czerwona ikonka

Zawieszenie, koła, podwozie, układ kierowniczy, hamulce, opony itp.
Bubu
Kandydat
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: Bubu »

Witaj,

Miałem to samo... polecam tel. kom. 606 684 605 Piotr ,,Arcar"... tam kupiłem nowy silniczek a na Handlowej w Gdyni(boczna od Hutniczej) wymienili w 2 godziny. Koszt nie mały bo 800zł ale zrobione i chula od ponad 2 lat...

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kris_Poland
Przeglądacz

Post autor: Kris_Poland »

marynarz75 pisze:Kriss byłes w Rumi na Przemyslowej? U Macieja B.?
tak bylem - brak komunikcaji ze wspomaganiem

[ Dodano: Sro Sty 09, 2013 22:39 ]
andreass211 pisze:mam taki silniczek bo wymieniłem akurat jes 100% sprawny za tydzien bede w polsce moge ci go podeslac,po drugie sam to wymienisz ja zrobiłem to bez podnosnika i bez kanału wystarczy dobry lewarek i dwie kobyłki około 20 srub do odkrecenia i silnik wyjety
świetnie zatem jestesmy wstępnie umówieni mam nadzieje ze bedzie pasowal i popracuje dłużej niz roczek:) gwarancje jakaas dajesz ?

[ Dodano: Sro Sty 09, 2013 22:42 ]
jarry pisze:ale ty to hardcore jesteś Andrzej :shock:

jakby mnie ktoś zapytał to bym powiedział że bez kanału to żeby się nie zabierać do tej wymiany, a ty proszę :) - Polak potrafi :D
Pudzian od ręki by to załatwił :P

[ Dodano: Sro Sty 09, 2013 22:44 ]
Bubu pisze:Witaj,

Miałem to samo... polecam tel. kom. 606 684 605 Piotr ,,Arcar"... tam kupiłem nowy silniczek a na Handlowej w Gdyni(boczna od Hutniczej) wymienili w 2 godziny. Koszt nie mały bo 800zł ale zrobione i chula od ponad 2 lat...

Pozdrawiam.
8 paczek musi boleć ech... ciekawe ile defacto na tym zarobili z marżą :)
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

Kris ja jężdze do p.Macka od czasu jak mam Tourana daje rade, dzisiaj wymienialem tam łożyska kolumn mcpersona
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
Awatar użytkownika
Kris_Poland
Przeglądacz

Post autor: Kris_Poland »

marynarz75 pisze:Kris ja jężdze do p.Macka od czasu jak mam Tourana daje rade, dzisiaj wymienialem tam łożyska kolumn mcpersona
jedno co dobrze zrobil na starcie nie skasowal ze niewykonanie naprawy...

ale sa tacy co dadza rade rozmontuja rozpackaja czesci lapy rozloza skleca do kupy i skasuja za swoja nieudolnosc... wczesniej twierdzac damy rade szefie grrrr
ODPOWIEDZ