Import auta z Niemiec
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
andrz3j, taka prawda, ale w PL jest inna mentalność, i większość boi się kupować aut z 200 tkm na budziku, bo sąsiad popatrzy i powie że to złom jest już. A prawda jest taka że z samochodem nie trafisz, może mieć przelatane 90tkm a się zepsuje a ten co ma prawdziwy przebieg 200tkm będzie bezawaryjny bo zadbany i prawdziwy.
- kowet
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2,0 TDI DSG
- Imię:: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
To prawda ja też kupiłem moje A3 które miało ok 100kkm zdjęte aby lepiej wyglądało, a auto jest z 1998r. i miało właśnie 184kkm - ale się tym za bardzo nie przejąłem, bo wiem co robią handlarze, interesował mnie tylko stan techniczny i tyle... a przebieg sprawdziłem w ASOandrz3j pisze: U nas prawie wszystkie auta bez względu na wiek maja ok. 180 kkm
Już nie Touran
ale Sharan...

-
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
wiele zalezy od rodzaju auta i jego awaryjnosci, w awaryjnych moze pasc po takim przebiegu wszystko, a w bardziej trwalych rzeczy kosmetyczne , wiele zalezy tez od kosztow napraw ktore sa rozne dla danych modeli w zaleznosci od rozwiazan technicznych. auto stosunkowo proste trwale i tanie w naprawach mozna wziac z wiekszym przebiegiem